Anders Carlssons gata 12

Lindholmen , Göteborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

276 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

I fastigheten Galjonen ligger detta kontor, med högt och fritt läge och utsikt över hamnen.

Lindholmen som förr var ett varvsområde är idag ett av Europas mest expansiva tillväxtcentra där näringsliv blandas med utbildning, forskning, kultur, rekreation och boende. Flera av Sveriges mest framstående företag inom bland annat IT, fordonsutveckling, media och design finns idag representerade på Lindholmen, liksom Chalmers och Göteborgs universitet. Hela området sjuder av aktivitet, kreativitet, innovation. Här kan du känna historians vingslag men också vara med och bygga framtiden.

Vi på Älvstranden Utveckling har varit del av Lindholmens utveckling i över 20 år. Och vi är inte klara än. Vi har nästan 50 fastigheter i området som längtar efter just dig som hyresgäst. Här har du nära till Göteborgs innerstad, massor av olika restauranger och fik, coola kontorsgrannar och första parkett vid vattnet. Inte för att skryta men det finns inte många platser i Göteborg där du kan sitta och dingla med benen över kajkanten en solig dag. Men på Lindholmen kan du det!

I fastigheten Galjonen ligger detta kontor, med högt och fritt läge och utsikt över hamnen. Kontorslokalen, som ligger på våning 5 och omfattar 276 kvadratmeter, har fönster som vetter ut mot älven och är genomgående ljus och luftig. Lokalen omfattas av ett antal separata mindre kontorsrum samt ett pentry och konferensrum.

Ytor

  • Total yta:

    276 m2

Anders Carlssons gata 12