Suttungs gränd 2

Uppsala , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

12 - 22 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell/Coworking

FirstOffice Uppsala Gate är ett centralt nybyggt kontorshotell med moderna och ljusa kontor och gemensamhetsutrymmen i en inspirerande miljö.

Välkommen till FirstOffice Uppsala Gate!

FirstOffice Uppsala Gate är ett centralt nybyggt kontorshotell med moderna och ljusa kontor och gemensamhetsutrymmen i en inspirerande miljö.

FirstOffice Uppsala Gate erbjuder modernt inredda privata kontorsrum där du kan arbeta ostört och effektivt. Det finns totalt 12 rum i storlekarna 12-26 kvm, lämpliga för 2-4 personer.

HÄR INGÅR
- Privata kontorsrum
- Mötesrum
- Möjlighet till touch down-platser
- Gemensamt pentry
- Wifi
- Städning
- Kopiator och skrivare med fria utskrifter
- Egen postbox med låsbart fack
- Gott kaffe och te
- Frukt
- Flexibelt hyreskontrakt med kort uppsägningstid

OMGIVNING
FirstOffice Uppsala Gate är centralt beläget med promenadavstånd till Uppsalas gågata med dess breda utbud av restauranger, butiker och service. I fastigheten hittar man även gourmetrestaurangen Miss Voon och puben The Bishops Arms. För den som pendlar ligger Resecentrum ett stenkast bort och på andra sidan Kungsgatan finns parkeringshuset Grimhild med möjlighet att hyra parkeringsplatser.

SOM HYRESGÄST PÅ FIRSTOFFICE blir du en del av ett nätverk med likasinnade där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du tillgång till arbetsplatser och mötesrum i våra 10 städer i Sverige. Vi är verksamma i Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Linköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 12 22

Bekvämligheter

Kök/pentry
Mötesrum
WC

Ekonomi

I hyran ingår:

Värme, el

Utförande

Antal rum:

12

Dokument

Suttungs gränd 2

Om First Office AB

FirstOffice erbjuder flexibla kontorsmöjligheter med arbets- och mötesplatser i en trevlig och inspirerande miljö. Vi erbjuder över 60 kontorshotell i tio städer vilket ger våra hyresgäster fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Hos oss kan du välja mellan privata kontorsrum, coworking samt BigOffice - Nyckelfärdiga kontor för det större företaget. Som hyresgäst på FirstOffice blir du en del av ett nätverk där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du tillgång till arbetsplatser och mötesrum i våra 10 städer i Sverige. Vi är verksamma i Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Linköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.

First Office AB

Spelhagsvägen 13

611 31 Nyköping

www.firstoffice.se

Fler annonser från First Office AB