Kungsängsvägen 25

Uppsala , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

10 - 32 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell/Coworking

FirstOffice Kungsporten 25 är ett trevligt kontorshotell som passar perfekt för det mindre företaget som är ute efter flexibla arbetsplatser.

Välkommen till FirstOffice Kungsporten 25! FirstOffice Kungsporten 25 är ett trevligt kontorshotell som passar perfekt för det mindre företaget som är ute efter flexibla arbetsplatser. FirstOffice Kungsporten 25 erbjuder privata kontorsrum där du kan arbeta ostört och effektivt. Det finns totalt 11 rum i storlekarna 10-32 kvm, lämpliga för 1-3 personer. HÄR INGÅR - Privata kontorsrum - Mötesrum - Gemensamt pentry - Wifi - Städning av gemensamma ytor - Egen postbox med låsbart fack - 1 parkeringsplats per arbetsplats - Gott kaffe och te - Flexibelt hyreskontrakt med kort uppsägningstid OMGIVNING Kontorshotellet är beläget i Kungsporten i Östra Uppsala och fastigheten är försedd med parkeringsmöjligheter för både hyresgäster och besökare. Mycket goda kommunikationsmöjligheter med närhet till E4an mot Stockholm och Arlanda, bra bussförbindelser samt 2 km promenad till Resecentrum. I fastigheten finns en trevlig restaurang och på andra sidan gatan ligger Actic gym. I närheten finns även Boländerna med sitt breda utbud inom varuhandeln såsom IKEA, Bauhaus, Systembolaget och Plantagen. SOM HYRESGÄST PÅ FIRSTOFFICE blir du en del av ett nätverk med likasinnade där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du tillgång till arbetsplatser och mötesrum i våra 10 städer i Sverige. Vi är verksamma i Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Linköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 10 32

Bekvämligheter

Besöksparkering
Kök/pentry
Kundparkering
Mötesrum
Parkering
WC

Ekonomi

I hyran ingår:

Värme, el

Utförande

Antal rum:

11

Dokument

Kungsängsvägen 25

Om First Office AB

FirstOffice erbjuder flexibla kontorsmöjligheter med arbets- och mötesplatser i en trevlig och inspirerande miljö. Vi har ett stort utbud av kontorshotell runt om i landet vilket ger våra hyresgäster fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Hos oss kan du välja mellan privata kontorsrum, coworking samt BigOffice för företag som önskar en större yta med egna mindre kontor och mötesrum. Som hyresgäst på FirstOffice blir du en del av ett nätverk med likasinnade där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du tillgång till arbetsplatser och mötesrum i våra 10 städer i Sverige. Vi är verksamma i Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Linköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.

First Office AB

Spelhagsvägen 13

611 31 Nyköping

www.firstoffice.se

Fler annonser från First Office AB