Hagaesplanaden 54

Vasastan , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

185 m²

Hyra

3 500 kr/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt

Med suveränt utsiktsläge ut mot Nya parken som skall anläggas mellan Hagastaden och Nya Karolinska ligger här en väldigt fin lokal om 185 kvm fördelad i två plan. Stora glasade ytor och i toppskick. Bara att flytta in! Lokalen lämpar sig för flera olika typer av verksamheter. Med läget mot nya parken i suveränt solläge så kan man se att detta är en plats där många kommer vilja vara. En oas i stan!

Övrig information

Övrigt:

Centralt i Hagastaden anläggs med byggstart 2021 en avlång timglasformad park. Parken löper genom norra innerstaden från Torsplan och Hagaplan i väster till Norrtull i öster. Denna Lokal vetter mot den nya parken och har samtidigt ett suveränt solläge. Läs mer om parken här: https://vaxer.stockholm/omraden/norrmalm-hagastaden/parker-och-grona-strak/.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 185 185 3 500

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utgångshyra kr/m2/år:

3500

Utförande

Planlösning:

Stor lounge och fräscht helkaklat badrum finns i entréplanet. Fiskbensparkett genomgående i lokalen. Köket i entréplan spelar en häftig central roll i planlösningen i denna lokal. Övre plan har också en öppen planlösning och lokalen flödar av ljus tack vare sin placering och de stora fönsterytorna.

Omgivning

Omgivning/natur:

Hagastaden - Vasastans nya pärla. Med närhet till både innerstad och naturen i Hagaparken. Samtidigt som du snabbt tar dig upp på E4:an.

Närservice:

I området finns butiker, gym, restauranger och närservice.

Kommunikationer

Bussar avgår från Odengatan. Om något år öppnar nya tunnelbanan i området. 7 minuters promenad till Sankt Eriksplans tunnelbana (grön linje).
Hagaesplanaden 54