Möllevången
| Malmö

Favorit Dela

Amiralsgatan 45

Ljus lokal med ett välexponerat läge på hörna på Amiralsgatan/Karlskronaplan!

  • Kategori:

    Butik, Kontor

  • Storlek:

    77 m²

  • Hyra:
Butikslokal på Amiralsgatan intill Karlskronaplan. 77 kvm belägen på hörnan med bra exponering med stora skyltfönster mot Amiralsgatan med förbipasserande bilar, bussar, cyklister och fotgängare samt nära till Folkets Park och Nöjesteatern som lockar stort antal besökare i varierande åldrar. Härligt ljusinsläpp, nyrenoverad WC med dusch. Lokalen kommer anpassas innan inflytt. EJ restaurang med tillagning eller livsbutik.
  • Total yta

    77 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Amiralsgatan är en av Malmös större genomfartsgator och här passerar dagligen bilar, bussar, fotgängare och cyklister. I området ligger Folkets Park med aktiviteter, upplevelser, restauranger och kultur för alla åldrar. Här finns även Nöjesteatern med teaterföreställningar, musikaler och konserter för barn och vuxna. Alltså är detta område ett väldigt aktivt och kulturrikt område med många besökare från Malmö och angränsande orter. Precis utanför lokalen finns en mindre park med grönområde vid namn Karlskronaplan. Ett stenkast bort ligger Nobeltorget som är en naturlig samlingsplats och fick ny utformning 2016.

Kommunikationer:

Precis utanför lokalen samt en bit bort finns busshållplats med stadsbuss. Enkel tillgänglighet för fotgängare samt cyklister. Gatuparkering finns i området.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Sanna Ljungström

Sanna Ljungström

sanna.ljungstrom@relier.se

0705 VISA NR 0705-675746

Marknadsförs av Relier - Real Estate Advisor
Gråbrödersgatan 2
21121 Malmö
relier.se
Amiralsgatan 45

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Fler annonser från denna annonsör