Tegeluddsvägen 17-21

Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

3 140 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Med magisk utsikt och maximalt ljusinsläpp.

Lokal i två plan på tillsammans 3140 kvm. På plan 8 och 9 med en interntrappa mellan våningarna finns 1570 kvm på vardera plan. Reception finns på plan 8 med en lounge och fyra konferensrum som med fördel används tillsammans med era gäster och besökare. Kök på båda våningsplanen med väl tilltagen yta för umgänge, många konferensrum i varierande storlekar, öppna kontorslandskap och med möjlig entré via den tillbyggda glasgården. Ljusinsläpp från tre håll och en fantastisk utsikt mot Frihamnen, Lidingö och Gärdet. 3 månaders avgiftsfrihet, bashyra 3.300kr/kvm.

Ytor

  • Total yta:

    3140 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Bremen 4

Byggår:

1979

Våningsplan:

9

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Huset är beläget i början av Tegeluddsvägen på gränsen mellan Gärdet och Värtan/Frihamnen. Invid fastigheten ligger Finlandsparken med trevliga grönytor och fina gamla ekträd. Närhet till Gärdet samt all service och kommunikationer man kan önska sig i Fältöversten och runt Karplaplan.

Närservice:

I fastigheten finns ett kafé och en lunchrestaurang.

Kommunikationer

Gärdets tunnelbanestation ligger på bara någon minuts avstånd från huset. Härifrån tar det bara minuter in till city. Härifrån går det även bussar som smidigt tar dig vidare in mot stan.
Tegeluddsvägen 17-21