Sveavägen 155

Norrtull , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

557 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Inflyttningsklart kontor med garage i huset. Fräscha och moderna ytor.

Nu finns möjlighet att hyra en modern och ljus kontorslokal om 557 kvm på plan 6, strategiskt belägen på Sveavägen 155 . Rumsindelningen är i dagsläget en blandning av såväl mindre kontorsrum som olika kontorslandskap, större mötesrum och öppna ytor. Lokalen är inflyttningsklar och har genomgående fräscha och moderna ytskikt. Lokalen kan även anpassas efter era specifika behov. Lastkaj finns i huset och tillgång till lasthiss direkt till lokalen. Här finns även möjlighet att hyra p-platser i husets varmgarage. Gör gärna en intresseanmälan eller ring för mer information om lokalerna eller för att boka in en visning på plats.

Ytor

  • Total yta:

    557 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Getingen 16

Våningsplan:

6

Omgivning

Omgivning/natur:

Norrtull är en dynamisk del av Vasastan i Stockholms city, och som har mycket att erbjuda sina invånare genom sitt attraktiva läge i den pulserande storstaden, med direkt tillgång till såväl utmärkta kommunikationer som intilliggande Brunnsviken och de populära naturområdena Bellevueparken, Hagaparken och Vanadislunden. Området erbjuder ett prima affärsklimat med en väl avvägd blandning av bostäder, butiker och företag, i en populär och välbesökt del av Stockholm. Härifrån är det nära och lättillgängligt till såväl de inre delarna av staden, som till Stockholms yttre områden och mer avlägsna destinationer.

Närservice:

I det livliga närområdet finns ett mycket brett serviceutbud med en mängd restauranger, caféer och affärer. Här finns också bank, gym och hotell på nära avstånd. O’leareys, Stallarebacken och Haga forum passar väl för affärslunchen och i det närliggande Wenner-Gren Center finns både restaurang- och konferensanläggning.

Kommunikationer

Det centrala läget möjliggör för goda kommunikationer med såväl bil som kollektivtrafik. Bil: Läget på Sveavägen invid Norrtull innebär att E4:an och E20 ligger precis runt knuten. T-bana & pendeltåg: På 10 minuters gångavstånd ligger station Odenplan där både tunnelbana och pendeltåg stannar. Buss: I direkt anslutning till fastigheten stannar linje 2, som trafikerar station Odenplan.
Sveavägen 155

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Nordic PM AB

Hästholmsvägen 28

131 30 Nacka

www.nordicpm.se

Fler annonser från Nordic PM AB