Garngatan 2

Hyllievång , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

61 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
En mindre kontorslokal i vår nyproducerade fastighet Virknålen. Lokalen förbereds med pentry och HWC, kunden har möjlighet att välja material i lokalen. Denna lokal kommer att få en fantastisk utsikt över den nya parken som anläggs.

Övrig information

Övrigt:

Ej lämplig för livsmedelsbutik, restaurang eller skönhetssalong.

Ytor

  • Total yta:

    61 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Virknålen 1

Omgivning

Omgivning/natur:

Från att Hyllie gått från att vara en åker med ett vattentorn till att vara en av de mest innovativa och snabbast växande stadsdelarna i Malmö har Hyllie blivit ett av de populära områdena att etablera sig i. Stadsdelen visar vägen för Malmös utveckling och värnar om en hållbar stadsdelsutveckling. Mitt över gatan till denna fastighet byggs en ny grönskande park.

Närservice:

I Hyllie finns det ett stort utbud av service och här finns bland annat köpcentrumet Emporia med ca 230 butiker, Malmö Mässan, Malmö Arena, Hyllievångskolan och när området står klart kommer här att finnas ca 12 000 bostäder.

Kommunikationer

Tack vare de goda kommunikationsmöjligheterna väljer så väl de lokala företagen som de nationella och internationella företagen att etablera sig här. Med tåg tar det endast sex minuter till Malmö Centralstation, och Kastrup når man på bara 13 minuter.
Garngatan 2

Om MKB Fastighets AB

MKB är Malmös största fastighetsbolag med ca 23 000 lägenheter och ca 1 150 kommersiella lokaler. Vi ska genom balanserad hyressättning och nyproduktion bidra till en positiv utveckling i Malmö. MKB:s mål är t ex att vara en ledande aktör på Malmös bostadsmarknad med stor tillit hos hyresgäster, ett föredöme för andra fastighetsägare och att tillgodose kundernas behov av trygghet, trivsel och service. Som kund hos MKB får du en hyresvärd som kännetecknas av stabilitet och långsiktighet. Vårt arbete med att skapa nöjda kunder tar aldrig paus.

MKB Fastighets AB

Box 50405, Södra Förstadsgatan 47

202 14 MALMÖ

www.mkbfastighet.se

Fler annonser från MKB Fastighets AB