Södra Tullgatan 4

Centrum , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

330 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

10:e våningen på Södertull

Högst upp i en av Södertull-skraporna, i världen ovan takåsarna och den fantastiska utsikten det ger, finns denna kontorslokal på 330 kvm ledig. Lokalen har två möjliga entréer från hisshallen. Här finns fyra färdiga mötesrum i varierande storlek. Pentryt är idag öppet med en härlig loungeyta i direkt anslutning för spontana samtal och möten. Fönster i alla fyra väderstreck bjuder på varierande utsikt och ett fint ljusspel över dagen. Här har du ditt kontor mitt i händelsernas centrum. Läget vid Södertull ger dig närhet till Malmös alla butiker och restauranger. Runt hörnet ligger Gustav Adolfs Torg med bra bussförbindelser och på några minuters promenad når du både Centralstationen och Triangelstationen. Välkommen att kontakta oss för mer information om objektet och för att boka en visning!

Ytor

  • Total yta:

    330 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

12119

Byggår:

1961

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Bilplatser finns att hyra i husets garage med infart från Kanalgatan 3. Dessa parkeringsplatser disponeras av hyresgästerna i huset. Sedan den 1 april 2020 administreras dessa garageplatser av Parkering Malmö. Områdesbeteckningen är 869001 Kanalgatan 3 . Nya kunder kontaktar Parkering Malmös Kundcenter på 040-605 69 80 eller kundcenter@pmalmo.se för att hyra parkeringsplats. Mer information finns även på deras hemsida . Om du redan hyr parkeringsplats och vill utöka antalet platser kan du skicka ett mail till Vasakronan@pmalmo.se . Om någon annan har parkerat på din plats, ring Parkering Malmös övervakningscentral på 040-605 69 44 och uppge platsnummer och registreringsnummer på den felparkerade bilen.

Närservice:

Fastigheten har ett fantastiskt läge i ett av Malmös mest levande och omtyckta områden. I närområdet kring Södertull och Gustav Adolfs torg finns ett stort utbud av restauranger, butiker och annan service.

Kommunikationer

Promenadavstånd till strategiska platser i Malmö: Triangeln - 10 minuter Gustav Adolfs Torg - 0 minut Stortorget - 5 minuter Centralstationen - 10 minuter Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida.
Södra Tullgatan 4

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Vasakronan

Box 334, Pildammsvägen 6

201 23 MALMÖ

www.vasakronan.se

Fler annonser från Vasakronan