Forumvägen 14

Nacka Forum , Nacka
Spara Dela
Spara Dela
Yta

12 m²

Hyra

9 945 kr/m²/år. Eget rum på 18:e våningen med milsvid utsikt i valfritt väderstreck. Vi erbjuder kontorsplatser och mötesrum samt en trevlig lounge. I vår service ingår fri tillgång till moderna mötesrum, fiber-WiFi, kaffe/te och frukt mm.

Tillträde

Efter överenskommelse

Beskrivning

Välkommen att hyra ett eget kontorsrum högst upp i Nacka Forum-skrapan! Sitt i en modern coworking med bra mötesrum och trevliga kollegor.

Här möts du av en hänförande utsikt, vidsträckt i alla vädersträck. Hyr ett fullt utrustat kontorsrum i söder- eller västerläge och få full tillgång till bra mötesrum samt lounge på Business Lounge samtliga anläggningar. Här sitter ni tillsammans med trevliga kollegor som är verksamma inom många olika branscher. Kaffe/te och frukt samt kontorets vanliga infrastruktur ingår i hyran.

Övrig information

Övrigt:

Vi erbjuder kontorsplatser och möteslokaler samt en trevlig lounge. Du väljer mellan ett eget kontorsrum för 1-4 personer eller landskapsplatser i en separat avdelning. Vi tar hand om kontoret, du fokuserar på ditt jobb! I vår service ingår fri tillgång till moderna mötesrum, fiber-WiFi, kaffe/te och frukt, pentry, swishkiosk, städning och återvinning samt catering mm. Hos oss möter ni en personlig och professionell service, där en så hållbar miljö som möjligt är viktig för oss. Vi ställer även krav på våra leverantörer att efterfölja våra värderingar. Nacka Forum erbjuder all sorts shopping och tjänster, bra parkering samt mycket goda kommunikationer. Många som sitter hos oss uppskattar känslan av en social kontext som inspirerar och stimulerar till bättre affärer. Man blir en del av ett större sammanhang, fast man driver sitt eget företag. Det spontana mötet vid kaffemaskinen som många gånger har lett till affärer medlemmar emellan, kallar vi för "kaffekonsulting". Läs gärna mer på vår hemsida eller skicka in en intresseanmälan här, så hör vi av oss för att boka in en visning och berätta mer!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 12 9 945

Ytbeskrivning

Eget kontorsrum i coworking/kontorshotell. Finns i flera storlekar där 12kvm är det minsta.

Bekvämligheter

Reception
Restaurang
Serverrum
Telefonbås
Terrass
Tvättservice
WC
Balkong
Besöksparkering
Biltvätt
Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (varm)
Gym
Kemtvätt
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Lastkaj
Mötesrum
Parkering

Ekonomi

Kontrakt:

Hyra av eget kontorsrum i coworking/kontorshotell

Pris/överlåtelseavgift:

9 945 kr. Allt ingår i månadsavgiften. Fri tillgång till välutrustade möteslokaler, möblerat kontor, kaffe/te och frukt, tidningar, print/copy/scan, städning, larm och passering med access 24/7.

Utgångshyra kr/m2/år:

9945

I hyran ingår:

Värme, skatt, el

Utförande

Renoveringsår:

2018

Våningsplan:

18 av 19

Planlösning:

Anläggningen utgörs av hela det 18:e våningsplanet med fyra mötesrum i olika storlekar, en trevlig och välkomnande lounge med pausyta, litet kontorslandskap med sex platser och 14 kontorsrum i olikas storlekar.

Teknisk information

Takhöjd:

2,7 m

Lokalen kan nås via:

hissarna i höghuset som tar er till 18:e våningen.

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Nacka Forum är den centrala punkten i Nackas. Härifrån när du flera av Nackas grönområden och villaidyller.

Företag i närheten:

I Nacka Forum är det fullt med butiker av olika slag i gallerian och i höghuset finns många olika typer av företag. Hos oss sitter många mindre företag i olika branscher.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Varmgarage med flexibel parkering där man betalar för personalparkering per dag eller står gratis i tre timmar.

Närservice:

I Nacka Forum finns det mesta. Kika mer på deras hemsida för mer info.

Skyltläge:

nej

Vägbeskrivning:

Välkommen till Business Lounge i Nacka Forum! Ni hittar oss i höghuset på 18:e våningen. Hit kommer man lätt med bil och buss eller till fots och med cykel.

Kommunikationer

Goda kommunikationer främst med bussar.
Forumvägen 14