Södergatan 14

Centrum , MALMÖ
Spara Dela
Spara Dela
Yta

179 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

Snyggt och yt-effektivt mitt i City- möjlighet till flexibel hyrestid!

Mitt på Södergatan har vi förmånen att erbjuda ett  snyggt och yteffektivt kontor. En större yta med öppet kontorslandskap, projektrum, mötesrum, två mindre samtalsrum samt ett snyggt pentry. Lokalen är smakfullt renoverad med mörka textilmattor och glaspartier från golv till tak. Strategiskt läge med direkt närhet till både Stortorget och Gustav Adolfs Torg. På bara några minuter nås Malmö Centralstation. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka visning!

Ytor

  • Total yta:

    179 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

12089

Byggår:

1967

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fastigheten rymmer inga parkeringsmöjligheter, men det finns möjlighet att hyra parkeringsplatser i närbeläget parkeringshus. Kontakta Vasakronan för mer information. Mer information om parkeringsmöjligheter i Malmö finner ni på Parkering Malmö , Q-Park och Europarks hemsidor.

Närservice:

Fastighetens fantastiska läge erbjuder ett stort utbud av restauranger, butiker och annan service.

Kommunikationer

Kommunikationerna till och från fastigheten är väldigt goda och många av Malmös mest populära platser ligger dessutom på gångavstånd. Promenadavstånd till strategiska platser: Triangeln - 13 minuter Gustav Adolfs Torg - 2 minuter Stortorget - 1 minut Centralstationen - 4 minuter Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida.
Södergatan 14

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Vasakronan

Box 334, Rådmansgatan 10

20123 MALMÖ

www.vasakronan.se

Fler från Vasakronan