Ringögatan 6

Ringön , Göteborg
Spara Dela
Spara Dela
Yta

615 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

Enkel lagerlokal (frotstfritt, ej vatten, WC) med ett lättillgänligt läge utmed Ringögatan. Möjl. att hyra sep. kontor/kontorsrum i direkt närhet.

Nu finns möjlighet att hyra ett enkelt lager, med viss isolering/frostfritt, med lättillgängligt läge utmed Ringötan. I lokalen finns ej vatten/WC. Det finns möjlighet att hyra ett separat kontor om ca 40-50 m2 och/eller rum på fastighetsägarens kontorshotell, i direkt närhet till lagret, för den som har behov.

Ytor

  • Total yta:

    615 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Ringögatan 6

Teknisk information

Takhöjd:

3 m

Lokalen kan nås via:

- lastbil - långtradare

Omgivning

Omgivning/natur:

Ringön, som under de senaste åren växt samman med intilliggande Backaplans industriområde, är ett expansivt område på Hisingen. De båda stadsdelarna skapar tillsammans Göteborgs största område för verksamheter inom transport, lager, industri och logistik. Utöver det attraktiva näringslivet finns även närhet till ett brett utbud av service, butiker och restauranger via Backaplans köpcentrumområde samt Göteborgs centrum. Ringön har ett bra strategisk läge med närhet till flertalet busslinjer. Dessutom finns knutpunkten Hjalmar Brantingsplatsen några busshållplatser bort. Här passerar nästintill alla buss- och spårvagnslinjer som Hisingen har att erbjuda.

Ringögatan 6

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Lokalisera AB

Flöjelbergsgatan 20B

43137 Mölndal

www.lokalisera.se

Fler från Lokalisera AB