Hörnellgatan 10

Centrum , Skellefteå
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

580 - 1 245 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Nya kontor med Guldläge!

I hjärtat av centrala Skellefteå växer en ny modern kontorsbyggnad fram. Den nya byggnaden innehåller luftiga kontor med tillgång till takterrass och flexibla planlösningar för bästa möjliga anpassning till hyresgästernas behov. På innergården har man tillgång till gemensam takterrass och ut mot väst har man genom stora fönster utsikt över Hörnellgatan. Den nya kontorsbyggnaden längst med Hörnellgatan växer ihop med det befintliga huset på Nygatan och det nybyggda parkeringshuset. Den nya matbutiken bidrar till goda servicemöjligheter för alla som bor eller arbetar i kvarteret. Matbutiken och dess placering kopplar samman Hörnellgatan med Nygatan vilket adderar till liv och rörelse och skapar en sömlös handel mellan de båda stråken och Citykompaniet. Bil & cykelparkeringar för såväl hyresgäster och kunder erbjuds i det nya parkeringshuset i kvarteret. I fastigheten tillhandahålls även gemensamt dusch och omklädningsrum samt förvaringsutrymmen utifrån hyresgästens behov.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 580 1 245

Ytbeskrivning

Nu återstår endast två kontorslokaler! Plan 3, 665 kvm Plan 4, 580 kvm Vid intresse kan vi även erbjuda en förhyrning av två våningsplan om totalt ca 1250 kvm. Hör av er så berättar vi mer!

Bekvämligheter

Balkong
Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (kall)
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Serverrum
Skyltläge
Terrass
WC

Ekonomi

Tillträde:

Inflyttning under 2022

I hyran ingår:

Värme

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Oxen 2

Byggår:

2021

Planlösning:

Moderna och flexibla kontorsytor med mycket god dagsljustillgång.

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

FTX-System

Hiss:

Ja

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Bil & cykelparkering i närliggande parkeringshus för hyresgäster och besökande.

Närservice:

Fastigheten är belägen i hjärtat av Skellefteå med närhet till stad och älv. Restauranger: I området finns gott om restauranger för både snabblunch och representationsmiddag. I närheten finns exempelvis restaurang Bryggargatan och Bastard Burgers. Handel och shopping: Matbutik och köpcentrum i direkt anslutning till fastigheten. Tvärs över gatan finns Citykompaniet och längst Nygatan ligger flertalet butiker, kaféer och restauranger. Träning och Hälsa: 360 Träningscenter - Beläget på Kanalgatan 59 Friskvårdskompaniet - Beläget på Södra Järnvägsgatan 55 Step In - Beläget på Stationsgatan 9 Friskis & Svettis - Beläget på Södra Järnvägsgatan 36

Kommunikationer

Promenadavstånd till samtliga kommunikationspunkter i Skellefteå centrum. Bussförbindelser: Lokaltrafik och flygbuss ca 500 meter från fastigheten. För mer information, besök www.tabusen.nu
Hörnellgatan 10

Om Nordvestor Fastigheter AB

Nordvestor Fastigheter förmedlar inte bara lokaler och lägenheter, vi förmedlar känsla. För Skellefteå och människorna som bor och arbetar här. Alla våra fastigheter är belägna i eller nära centrum, där våra hyresgäster har tillgång till det mesta. På så sätt vill vi bidra till stadens, våra kunders och våra hyresgästers fortsatta utveckling. I Skellefteå finns det mesta för de flesta, från fartfyllda hockeymatcher till lugna promenader längs älven. Det vill vi spegla i vårt utbud av fastigheter och dess kvalitet. Alltid med god standard, snabb service och personligt bemötande.

Nordvestor Fastigheter AB

Stationsgatan 12

931 31 Skellefteå

www.nordvestor.se