Löfströms allé 5

Sundbyberg , Sundbyberg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 297 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Toppmodern lokal i historisk fastighet, centralt belägen i Sundbyberg. Gemensam konferensanläggning och restaurang i huset.

Det här är en stor och flexibel lokal belägen på plan 4, där utformningen av kontoret sker i samråd med tillträdande hyresgäst. Lokalen är ljus med en hög standard, förutom den egna lokalen får man i Chokladfabriken tillgång till en stor gemensam reception och konferensavdelning i entréplan samt restaurang och träningsanläggning i form av Friskis & Svettis. Tillgång till parkering finns i den tillhörande grannfastigheten. Chokladfabriken har ett centralt läge i Sundbyberg, här finns goda kommunikationer och ett bra serviceutbud och restauranger. Fastigheten är miljöcertifierad Breem Very Good.

Ytor

  • Total yta:

    1297 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Eken 6

Våningsplan:

4

Planlösning:

Öppen och flexibel planlösning som anpassas i samråd med tillträdande hyresgäst.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Här har du nära till både natur och stadsliv samt kommunikationer. Fastigheten ligger i ett lugnt kvarter i centrala Sundbyberg, ett stenkast bort går Bällstaån som har trevliga promenadstråk hela vägen in till Kungsholmen. I det direkta närområdet ligger även den prisbelönta Marabouparken.

Närservice:

I det direkta närområdet finns all tänkbar service att tillgå. Ca 2 minuters promenad bort så ligger Signalfabriken som erbjuder allt från dagligvaruhandel till lunchrestauranger och shopping.

Kommunikationer

Sundbybergs station är en stark kommunikationsnod. Här finns fjärrtåg, tunnelbana, tvärbana samt flera busslinjer. Bromma flygplats ligger inom 10 minuter med bil/taxi och Arlanda cirka 30 minuter.
Löfströms allé 5