Sveavägen 20

City , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

400 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontor i city på bästa adressen. Mitt emellan Hötorget och Stureplan och tunnelbana i huset.

Ytor

  • Total yta:

    400 m2

Utförande

Byggår:

1964

Planlösning:

På Sveavägen 20 erbjuder vi kontor på 400 kvm på plan 3 eller 6. Fönster i flera väderstreck ger fint ljusinsläpp och vetter mot Konserthuset eller fastighetens ljusgård. Dessutom planerar vi att bygga en terrass på ett av våningsplanen. Planlösningen är blandad med såväl öppet landskap som kontorsrum, med möjlighet att bygga fler enskilda rum. Berätta för oss hur ni vill ha det! Fastigheten är miljöcertifierad: Miljöbyggnad Brons. Tunnelbanans gröna linje med station Hötorget finns i huset.

Omgivning

Omgivning/natur:

Mitt i huset finns en stor ljusgård, tillgänglig för alla hyresgäster, med kafé och bemannad reception. En utmärkt plats för möten och events. Här finns fyra gemensamma konferensrum som rymmer från 2 upp till 50 personer. Förråd och cykelrum återfinns i källarplan. För den aktive är det bara att ta rulItrappan ned till Sats och Blodcentralen.

Kommunikationer

Sveavägen 20 ligger mitt i Stockholms city, i ett område som nu utvecklas med hotell, kontor och retail. T-banelinjens station Hötorget stannar direkt i husets nedre plan. Många busslinjer precis utanför dörren och det tar ca tio minuter att promenera till Stockholms Central där Arlanda Express, pendel- och regionaltåg stannar.
Sveavägen 20

Om Skandia Fastigheter

”Rum för fler” säger en del om vårt erbjudande. Vi skapar rum där ni kan skapa tillsammans, och där samarbetet kan nå nya höjder. Men kanske hade det lika gärna kunnat vara ”rum för er”, eftersom vi formar dem tillsammans, så att de blir rätt för just er. Oavsett vilket, så är det viktigaste att er arbetsplats ger er de bästa förutsättningarna för att växa. Och när ni gör det, har vi rum för fler. Våra kontor, köpcentrum, bostäder och samhällsfastigheter är samlade i 124 fastigheter – eller 1,1 miljoner kvadratmeter – huvudsakligen i de tre storstadsregionerna och med ett sammanlagt värde av cirka 59 miljarder kronor. Med 150 medarbetare skapar och förvaltar vi rum för fler, och i slutändan ska det ge en långsiktigt god avkastning till Skandias 1,4 miljoner ägare.

Skandia Fastigheter

Box 7063 Jakobsbergsgatan 22

103 86 STOCKHOLM

www.skandiafastigheter.se

Fler annonser från Skandia Fastigheter