Fyrisborgsgatan 5

Fyrislund , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

420 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
Nu finns chansen att flytta in i dessa fina kontorslokaler på Fyrisborgsgatan 5. Ett delbart kontorslandskap om 420 kvm utrustat med fönster i vardera rum. Gemensamma utrymmen och konferensrum med fina glaspartier. Nytt pentry och kaklade toaletter. Det finns gott om närservice i områdena Fyrislund och Boländerna med flertalet varuhus och lunchrestauranger. Fyrisborg ligger beläget mitt emellan dessa två områden och är ett område som rymmer stor del av Uppsalas handel. Därtill även kontor och verkstäder med mera. I den här delen av Uppsala har man Boländerna på ena sidan av Tycho Hedéns väg och Fyrislund på den andra. Buss nummer 6 tar dig från Mistelgatan Södra till Centralstationen på 6 minuter. Fina gång och cykelvägar finns i alla riktningar. Med bil är smidigt att ta sig till stora vägar runt omkring Uppsala, däribland E4:an. Välkomna på visning !

Ytor

  • Total yta:

    420 m2

Utförande

Planlösning:

Delbart kontorslandskap om 420 kvm utrustat med fönster i vardera rum. Storlekena på lokalen vid delning blir 138 kvm respektive 282 kvm. Gemensamma utrymmen och konferensrum med fina glaspartier. Nytt pentry och kaklade toaletter.

Omgivning

Omgivning/natur:

Fyrislund är ett område som rymmer stor del av Uppsalas handel. Därtill även kontor och verkstäder med mera. I den här delen av Uppsala har man Boländerna på ena sidan av Tycho Hedéns väg och Fyrislund på den andra.

Företag i närheten:

Det finns gott om närservice i områdena Fyrislund och Boländerna med flertalet varuhus och lunchrestauranger. Fyrisborg ligger beläget mitt emellan dessa två områden.

Kommunikationer

Buss nummer 6 tar dig från Mistelgatan Södra till Centralstationen på 6 minuter. Fina gång och cykelvägar finns i alla riktningar. Med bil är smidigt att ta sig till stora vägar runt omkring Uppsala, däribland E4:an.
Fyrisborgsgatan 5