Södra Förstadsgatan 10

Centrum , Malmö
Spara Dela
Spara Dela
Yta

133 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

Vacker kontors- och butikslokal med två våningsplan och källare på Malmös shoppinggata!

Lokalen är optimal för dig som vill ha butikslokal med anslutande kontor på våningsplanet ovanför som nås via trappa mellan lokalerna. Till lokalen tillkommer även ett källarplan. Butikslokalen på shoppinggatan har optimalt skyltläge på hörna och stora fönsterpartier åt två håll. Entré från korsningen Södra Förstadsgatan/Storgatan som dagligen passeras av fotgängare och cyklister. Kontorslokalen har äldre tidstypiska detaljer med stuckaturer, stora dekorativa fönster, burspråk och hög takhöjd. Kontoret består av två rum, ett pausrum och WC med dusch. Ytor: Butikslokal entréplan: 53 kvm Kontorslokal vån 2: 80 kvm Källarplan: 61 kvm.

Ytor

  • Total yta:

    133 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen ligger på det mest optimala skyltläget - Malmös shoppinggata! Dagligen passerar tusentals fotgängare och cyklister lokalen. På Södra Förstadsgatan och anslutande gator finns ett stort och blandat utbud av butiker, varumärken, caféer, restauranger och nöjen. Närmst ligger Waynes Coffee, Hollandia, Pressbyrån, Filmstaden Bio med mera. En kort promenad bort finns Gustav Adolfs torg, Davidshallstorg och Triangeln.

Närservice:

Området erbjuder ett stort serviceutbud belägen mitt på shoppinggatan. Som grannar finns klädesbutiker, caféer, restauranger, frisörer, inredningsbutiker, biograf, bankomat, apotek, matvarubutik och mycket mer!

Kommunikationer

Lokalen nås bäst till fots eller cykel, med ca fem minuters promenadavstånd till/från Triangeln, Stortorget och Centralstationen. Lokalen är lättillgänglig med bil via Storgatan med parkeringsplatser på anslutande gator.
Södra Förstadsgatan 10

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Gråbrödersgatan 2

21121 Malmö

www.relier.se

Fler från Relier - Real Estate Advisor