Västra Björrödsvägen 12

Landvetter , Landvetter
Spara Dela
Spara Dela
Yta

200 - 529 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

Hyreslediga industrilokaler med bra läge nära riksväg 27 och endast 15 min från Göteborg.

Möjlighet att hyra funktionella kontors- förråds- och verkstadslokaler samt generösa uppställningsytor på fastighet med närhet till riksväg 27. Lokalerna är av blandad storlek och skick och kan anpassas efter verksamhetsbehov. De är fördelade över en huvudbyggnad med kontor, förråd och verkstad samt en garagebyggnad med en något större kontorslokal. Fastighetens markyta är ca 25 000 kvm vilket lämnar utrymme för goda rangerings-, transportvägar och uppställningsytor. Området lämpar sig väl för industi, handel samt lager/logistikverksamhet med sin närhet till vägarna riksväg 40 och E6:an. Göteborg nås inom 15 min (19 km) med bil. Tveka inte att kontakta oss för att få reda på mer om de unika möjligheterna till etablering i skräddarsydda lokaler.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 200 529

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Björröd 1:152

Omgivning

Omgivning/natur:

Landvetter är en tätort i Härryda kommun som ligger i Västra Götalands län. En liten del av västra delen i kommunen är en del av tätorten Göteborg. Befolkningen uppgick 2019 till ca 38 000 invånare och utvecklingen är positiv.

Kommunikationer

Bil: Till Göteborg är det endast 19 km och resan med bil tar ca 15 min. Buss: Inom 50 från fastigheten finns närmaste busshållplats som trafikeras av linje 620. Flyg: Landvetter flygplats nås inom 7 km. Här ifrån går både internationella avgångar samt inrikesflyg.
Västra Björrödsvägen 12

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Nordic PM AB

Hästholmsvägen 28

13130 Nacka

www.nordicpm.se

Fler från Nordic PM AB