Vasagatan 12

Stockholms City , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

837 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Rymligt och modernt kontor i suveränt cityläge nära centralstationen.

I bästa cityläge på Vasagatan 12 hittar ni denna stora och fräscha kontorslokal om 837 kvm med närhet till allt som Stockholms citykärna har att erbjuda. Lokalen har i dagsläget en varierad planlösning med två öppna kontorslandskap och några inglasade rumsindelningar. Det finns både större konferensrum och mötesrum i olika storlekar. Det finns två ingångar till lokalen från hisshall med tre hissar. I anslutning till ena ingången finns ett mindre pentry och kaffestation. Kontoret erbjuder även en generös pausyta med fräscht pentry, kopiatorrum, förråd samt flertalet toaletter och RWC med dusch. Här sitter ni endast ett stenkast från Stockholms centralstation med utmärkta kommunikationer via både tåg, tunnelbana och buss samt all tänkbar service precis utanför porten. I det direkta närområdet finns Drottninggatan, World Trade Center och Stockholms stadshus. Välkommen att boka tid för virtuell visning eller visning på plats!

Ytor

  • Total yta:

    837 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Uggleborg 14

Byggår:

1970

Våningsplan:

3

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten på Norrmalm, mitt i centrala Stockholm, har direkt närhet till både citypuls och naturskön miljö vid Riddarfjärdens vatten vid Klara mälarstrand med utsikt över stadshuset och stadshusparken. Området domineras av kontorshus, butiker och restauranger. Drottninggatans shoppingmyller med Åhlens, Waterfront Congress center och World Trade center ligger på nära promenadavstånd.

Närservice:

Stockholms city erbjuder all nödvändig service och lite till. Här återfinns de flesta större aktörer inom restaurang, handel och hotell och alla tänkbara tjänster finns på gångavstånd från kontoret. Däribland gym, postombud, livsmedelsbutiker och vårdaktörer.

Kommunikationer

Centralstationen ligger ett stenkast bort och erbjuder bästa möjliga kommunikationer med såväl tåg, flygbussar och Arlanda express som med tunnelbanans och pendeltågens samtliga linjer samt flertalet busslinjer.
Vasagatan 12

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Nordic PM AB

Hästholmsvägen 28

131 30 Nacka

www.nordicpm.se

Fler annonser från Nordic PM AB