Anderstorpsvägen 10

Huvudsta , Solna
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 500 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Moderna och effektiva lokaler i ett riktigt bra läge.

Strax utanför tullarna, vid Huvudsta Centrum, ligger Solna Spot. Med bara ett stopp på tunnelbanan innan Kungsholmen och några minuter med bil till de stora trafiklederna ligger allt som behövs inom räckhåll. Fastigheten är belägen på en höjd med milsvid utsikt och har ljusa, moderna lokaler som kan anpassas helt efter era behov. Här finns alla möjligheter att skapa goda framtidsutsikter för dig och ditt företag. Välkommen till Solna Spot!

Övrig information

Övrigt:

Visionen för Solna Spot är att skapa en toppmodern fastighet som har både form och funktion. Genom att utveckla och modernisera den tidstypiska arkitekturen från slutet av 60-talet får vi effektiva och ljusa lokaler där företagets medarbetare trivs och utvecklas. Med varsam hand polerar vi upp befintliga material så som marmor och mässing. Vi behåller det bästa med huset men tar det till nästa nivå och in i framtiden.

Ytor

  • Total yta:

    1500 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Fiberanslutning
Garage (varm)
Lasthiss
Lastkaj
Lastport
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Sparrisen

Byggår:

1975

Renoveringsår:

2021

Våningsplan:

5 av 5

Planlösning:

Enligt önskemål.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Skyltläge:

Bra läge idag, ännu bättre imorgon Solna Spot ligger redan bra till. Inom några år ser läget ännu bättre ut. Då kommer Huvudsta nämligen att få en ny pendeltågstation.

Kommunikationer

Det är lätt att ta sig till Solna Spot. Huset ligger bara två minuters minuts gångväg från Huvudsta Centrum, som har en egen tunnelbanestation. Det strategiska läget mellan innerstan, Solna och Sundbyberg betyder att det finns många bra färdvägar. Det innebär att du snabbt kan ta dig till och från kontoret, vare sig du åker kommunalt, cyklar eller kör bil. Huvudsta ligger väldigt bra till för de som cykelpendlar till och från jobbet. Flera stora cykelstråk går mellan Stockholms innerstad och Sundbyberg. Cykelvägen från Kungsholmen och Odenplan går till stor del genom vackra omgivningar förbi Huvudsta gård, Pampas marina och Karlbergs slott. Det är svårt att tänka sig en bättre start på dagen.
Anderstorpsvägen 10