Bronsyxegatan 6 B

Fosie , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 440 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik

Butikslokal i bra läge.

Butikslokal om 1 440 kvm i direkt närhet till inre Ringvägen. Takhöjden är ca 4 meter och lokalen har en port med 2,60 meter i höjd. Välkommen att kontakta oss för visning eller ytterligare info!

Ytor

  • Total yta:

    1440 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Stridsyxan 5

Omgivning

Omgivning/natur:

Fosie är ett av Malmös största och mest aktiva industriområde. Området ligger mellan yttre och inre ringvägen med direkt anslutning till E6:an norrut mot Göteborg och Stockholm samt söderut mot Köpenhamn och resten av Europa.

Närservice:

Via E6/E65 har fastigheten bra kommunikationer med centrala Malmö och de yttre och inre ringvägarna gör transport runt staden lättillgänglig. Endast 5-10 minuters bilfärd på E65 finns butiker så som ICA Maxi, Granngården Speedy och Varuhuset 2 Kronor. För smidiga övernattningar ligger Mercure Hotel och Hotel Ibis, endast 10 minuters bilfärd från fastigheten.

Kommunikationer

Med E65, E6 och E20 några minuter bort är fastighetens läge ypperligt för kommunikationer och transport vidare ner på kontinenten samt inom Sverige. Busslinje 33/170 trafikerar området och stannar vid busshållplats "Bronsyxegatan" endast några minuters promenad till fastigheten. Bussen tar drygt 30 minuter från Malmö Centralstation. Malmö centralstation är första tågstoppet i Sverige från Danmark och Kastrup flygplats. Med SJ tar snabbtåget cirka 2 timmar och 30 minuter till Göteborg samt 4 timmar och 30 minuter till Stockholm. Malmö Flygplats ligger endast 15 minuter bort med bil via E6/E65, och Kastrup i Köpenhamn cirka 30 minuter bort, vilket skapar goda möjligheter för kommunikationer ut i Europa och övriga världen.
Bronsyxegatan 6 B

Om Corem Property Group AB

Corem Property Group (publ) är ett fastighetsbolag som förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva logistikområden. Vårt mål är att inom våra utvalda regioner vara ledande inom fastigheter för citylogistik. Fastighetsbeståndet är koncentrerat till stadsnära lägen med god tillgänglighet och tillväxt. Beståndet är indelat i fyra regioner med lokala förvaltningskontor. Vi förvaltar fastigheterna med egen personal, för bästa marknadskännedom och närhet till hyresgästerna. Corem äger 163 fastigheter med en uthyrbar yta om drygt 162 000 kvm. Läs mer om oss på www.corem.se.

Corem Property Group AB

Box 15022, Kantyxegatan 23

200 13 Malmö

Fler annonser från Corem Property Group AB