Kungsgatan 56

Norrmalm , STOCKHOLM
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

112 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Unik lokal vid Hötorget

Fin ljus lokal i varsamt moderniserad fastighet från 1883. Stockholms Stadsmuseum har klassificerat fastigheten i kategori "grön" vilket innebär att det är en byggnad som är "särskilt värdefull ur historisk, kulturhistorisk, miljömässig eller konstnärlig synpunkt". Unik lokal med ca 5 meter i tak höjd.

Ytor

  • Total yta:

    112 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

2 av 5

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Mycket trevliga omgivningar. Lokalen ligger ett stenkast från Hötorget med torghandel, Konserthuset och Sergelgatan.

Närservice:

Fantastiskt utbud av restauranger, hotell och shopping inom området.

Kommunikationer

2 minuters promenad till Hötorgets tunnelbanestation samt ett flertal innerstadsbussar. 10 minuters promenad till T-Centralen och Arlanda Express.
Kungsgatan 56

Om Olov Lindgren AB

Olov Lindgren AB är ett familjeägt fastighetsbolag, som grundades 1938 och äger i dag 115 fastigheter i Stockholm, bestående av både bostäder och kommersiella lokaler. Som långsiktig fastighetsägare tar vi ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar. Vi vill bidra till en klimatsmart stad. Vår vision är hållbara miljöer där människor känner tillit till varandra. Olov Lindgrens fyra kärnvärden är engagemang, omtanke, långsiktighet och utveckling. Kombinationen av en lång byggmästartradition med kvalitet i fokus, samt en förvaltningsfilosofi baserad på omtanke och trygghet har lett till att vi har mycket nöjda hyresgäster och engagerade medarbetare. Välkommen!

Olov Lindgren AB

Box 45079

104 30 STOCKHOLM

www.olovlindgren.se

Fler annonser från Olov Lindgren AB