Frösundaviks Allé 1

Solna , Solna
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

462 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Frösundavik är ett fantastiskt kontorshus med all service under samma tak. Här är det lätt för både företag och medarbetare att trivas och utvecklas.

I Frösundavik är ljuset alltid närvarande. Tack vare smala huskroppar med fönster åt olika håll flödar dagsljuset i kontorsytorna. Huskropparna binds samman av en stor öppen ljusgård med grönska och en inbjudande lounge för jobbmöten och pauser. Här finns ett trevligt café med både gott och nyttigt.
Dessutom hittar du en stor restaurang med en meny som erbjuder många olika lunchalternativ. Huset har också ett eget gym med den senaste utrustningen från Technogym och många gruppträningspass varje vecka. Det finns också en egen fullstor sporthall, egen tennisbana och möjligheter att låna någon av husets kajaker för en lunchpaddling. Frösundavik är som ett all-inclusive hotell för företag.

Välkommen på en fysisk visning eller genom FaceTime!

Ytor

  • Total yta:

    462 m2

Ytbeskrivning

I Frösundavik är ljuset alltid närvarande. Tack vare smala huskroppar med fönster åt olika håll flödar dagsljuset i kontorsytorna. Huskropparna binds samman av en stor öppen ljusgård med grönska och en inbjudande lounge för jobbmöten och pauser. Här finns ett trevligt café med både gott och nyttigt. Dessutom hittar du en stor restaurang med en meny som erbjuder många olika lunchalternativ. Huset har också ett eget gym med den senaste utrustningen från Technogym och många gruppträningspass varje vecka. Det finns också en egen fullstor sporthall, egen tennisbana och möjligheter att låna någon av husets kajaker för en lunchpaddling. Frösundavik är som ett all-inclusive hotell för företag. Välkommen på en fysisk visning eller genom FaceTime!

Bekvämligheter

Besöksparkering
Biltvätt
Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Garage (varm)
Gym
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Lastkaj
Lastport
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Restaurang
Skyltläge
Tvättservice
WC

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Haga 2:8

Byggår:

1975

Renoveringsår:

2021

Planlösning:

Enligt önskemål.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Stor lastkaj inomhus med manuell betjäning.

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa

Omgivning

Företag i närheten:

Här sitter företag som DELL, SAS, Toshiba, Björn Borg, Plantagen. Service Now, Arken Zoo m.fl.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsmöjligheter finns både inomhus och utomhus.

Närservice:

Som hyresgäst har du tillgång till ett nytt stort gym i toppklass. Vi har också en egen fullstor sporthall, egen tennisbana och precis utanför huset finns kajaker och SUP:ar för utlåning. Frösundavik har flera stora och små konferensrum samt en rymlig hörsal. Det finns en stor restaurang med uteservering, ett bra café, en stor lounge med många mötesytor. Här finns också en renommerad frisörsalong, en gemensam reception, en bemannad varumottagning med lastkaj inomhus, en Instabox samt ett cykelgarage och fräscha duschar med både torkrum och tvättmaskin. Vardagen blir enklare med allt under samma tak i Frösundavik.

Skyltläge:

Utmärkt skyltläge utmed E4:an.

Vägbeskrivning:

Frösunda

Kommunikationer

Frösundavik är nära. Beläget i Solna, precis utanför Norrtull, gör att du enkelt kommer hit med bussar, tvärbanan, flygbussarna eller nya citybanan (pendeltåg). Det är också enkelt att cykla hit, det tar bara 6-7 min till Norrtull genom vackra Hagaparken. Frösundavik har också en egen skyttelbuss som går non-stop morgon och eftermiddag till Solna Station. Vill du ta bil? Inga problem, E:4an och E:18 ligger precis intill huset. Och det finns gott om parkering, både i garage och utomhus. Alla vägar bär till Frösundavik.
Frösundaviks Allé 1