Aulingatan 22

Ystad , Ystad
Spara Dela
Spara Dela
Yta

311 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

Hyr denna mycket trevliga och ljusa lokal!

Hyr denna lokal på 311 kvm som är belägen på fastighetens markplan. Lokalen är helt renoverad och anpassad för vårdcentral. I varje mottagningsrum finns redan VA. Vissa av rummen är utan fönster och passar utmärkt att t.ex. ha som behandlingsrum. Det finns ett stort och luftigt väntrum med två stycken toaletter samt kapprum. I fastigheten som även kallas för "Hälsans Hus" sitter också bland annat Tandreglering, Tandläkarna, Anira Kliniken och Laro Psykiatri.

Ytor

  • Total yta:

    311 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kranskötaren 5

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten Kranskötaren 5 kallas även för Hälsans Hus. Fastigheten består av en ny och en ombyggd del som är uppfört och ombyggt under perioden 2012-2015. De nybyggda delarna har integrerats med den ombyggda delen. Hälsans hus ligger nordöst om Ystads centrum och det tar ca. 3-5 minuter med bil att ta sig dit. P-plats och cykelställ finns.

Kommunikationer

Bra bussförbindelser, busshållplats finns alldeles intill.
Aulingatan 22

Om Fastighets AB Stenvalvet

Stenvalvet bildades 2010 och ägs av Kyrkans pension, Kåpan pensioner försäkringsförening och Stiftelsen för Strategisk Forskning. Stenvalvet är ett fastighetsbolag med fokus på lokaler innehållande samhällsnyttig verksamhet. Stenvalvet äger fastigheter för ca 13 miljarder kr. Bolagets affärsidé är att äga, aktivt förvalta och utveckla samhällsfastigheter i Sverige.

Fastighets AB Stenvalvet

Adolf Fredriks Kyrkogata 2

11137 STOCKHOLM

www.stenvalvet.se

Fler från Fastighets AB Stenvalvet