Norra Stationsgatan 93

Hagastaden , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

5 000 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Välkommen till FENIX!

Denna byggnad som nu genomgår en total renovering och tillbyggnad kommer att bli ett av Stockholms häftigaste kontorshus i Hagastaden. Byggnaden beräknas vara klar för inflytt våren 2022 och kommer erbjuda kontorslokaler upp till 20,000 kvm.

Ytor

  • Total yta:

    5000 m2

Ytbeskrivning

Nybyggda kontorsytor med industrikaraktär med generös takhöjd.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Garage (varm)
Gym
Konferens
Lasthiss
Lastkaj
Lastport
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Restaurang
Skyltläge
Terrass

Utförande

Fastighetsbeteckning:

FENIX

Renoveringsår:

2021

Planlösning:

Vi bygger nytt enligt ert eget önskemål.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

I Hagastaden byggs flera bostadskvarter med närhet till både Stockholm city och naturen i Hagaparken. I gatukvarteren blir det affärer och restauranger. Det kommer även att finnas service, förskolor, äldreboenden och lägenheter för studenter. Mitt i det nya området mellan bostadshus och kontor byggs en park som heter Norra Stationsparken. Parken går från Torsplan ända fram till Hagaparken, och man kommer att kunna komma in i Hagaparken utan att behöva korsa de stora vägarna vid Norrtull. I parken kommer det att finnas bland annat konstverk, lekplatser, gångvägar och bänkar.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Flertalet p-platser finns att hyra i varmgarage.

Närservice:

I Hagastaden byggs flera bostadskvarter med närhet till både Stockholm city och naturen i Hagaparken. I gatukvarteren blir det affärer och restauranger. Det kommer även att finnas service, förskolor, äldreboenden och lägenheter för studenter.

Kommunikationer

Du når fastigheten på ca 12 minuters promenad från Tunnelbanestationen Sankt Eriksplan. Till Hagastaden kan man idag bara åka kollektivt med buss, men i framtiden kommer det att gå tunnelbana också. Den ska gå från Odenplan till Hagastaden, och senare byggas vidare till Arenastaden i Solna.
Norra Stationsgatan 93

Om Avanti

Med över 100 års gemensam erfarenhet inom fastighetsbranschen har Avanti Partners som ambition att bli den ledande rådgivaren inom uthyrning och hyresgästrådgivning. Vi värdesätter stort de kunder vi jobbar med och strävar efter långsiktiga relationer där resultaten är tydliga. För att göra detta arbetar vi i team och sätter ihop det team som passar bäst till varje projekt. Genom kunskap från både fastighetsägar- och hyresgästsidan kan vi erbjuda flexibla och nytänkande lösningar som passar just er och ert företag. Vi arbetar alltid med energi, närvaro och glädje och är drivande i varje projekt vi gör. Välkommen som kund hos oss!

Fler annonser från Avanti