Danmarksgatan 55

Boländerna , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

477 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor
FÖRDELAKTIGT ÖVERTAGANDE MED HYRESRABATT. Nu finns möjligheten att ta över dessa praktiska lagerytor med tillhörande kontor. Utvändigt har lokalen ett mycket bra skyltläge ut mot Björkgatan, generöst antal bilplatser tillhörande lokalen samt en markport. Lokalen utgör ca 280 m2 lager samt 197 m2 kontor och personalutrymmen.

Ytor

  • Total yta:

    477 m2

Utförande

Planlösning:

Lagerytor om 280 m2 med generös takhöjd. I markplan finns även kontorsutrymmen om ca 5 kontorsrum samt ett förråd för t.ex verktyg/verkstad. Lokalen är utrustad med ett fint entresoll som idag nyttjas som personalutrymmen med ljusa fina köksutrymmen, omklädningsrum och matsal.

Omgivning

Omgivning/natur:

Mycket goda parkeringsmöjligheter finns att tillgå i anslutning till fastigheten. I området finns flertalet uppskattade restauranger samt ett högt utbud utav närservice. Ni tar er med en 2 minuters bilfärd tilI Boländernas handelsområde där ett brett serviceutbud med företag som bl. a IKEA, Bauhaus, Elgiganten, Citygross, Stadium, Jula, Plantagen, Rusta m.m. Boländerna är ett område där många företag i dagsläget väljer att ha sina arbetsplatser. Inslaget av bostäder är ännu marginellt och karaktären av industriområde kvarstår samtidigt som inslaget av handel har ökat alltsedan 1970-talets början. Idag är boländerna ett utav Uppsalas främsta handelsområden.

Företag i närheten:

I området finns flertalet uppskattade restauranger samt ett högt utbud utav närservice. Ni tar er med en 2 minuters bilfärd tilI Boländernas handelsområde där ett brett serviceutbud med företag som bl. a IKEA, Bauhaus, Elgiganten, Citygross, Stadium, Jula, Plantagen, Rusta m.m.

Kommunikationer

Från lokalerna finns täta bussförbindelser till Uppsala Centrum. Fina cykelbanor finns i alla riktingar och det är bara en 17 minuters promenad till centralstationen. Fastigheten har även mycket nära till E4:ans infart till Uppsala vilket gör det till ett mycket smidigt pendlarläge för den som åker bil från Knivsta, Märsta eller Stockholm.
Danmarksgatan 55