Fräsarvägen 6

Länna , Skogås
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

200 - 450 m²

Hyra

1 400 kr/m²/år. I hyran ingår värme och fastighetsskatt. Hyran är dock lite beroende av avtalslängd och de anpassningar som fastighetsägaren skall bekosta.

Tillträde

Omgående eller enligt ök.

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Skapa din drömlokal med industrikaraktär i expansiva Länna! Hyresvärden anpassar lokalen efter önskemål och hyresgästens behov. Flexibel avtalslängd!

Här finns stor potential att skapa en unik drömlokal med industrikaraktär då fastighetsägaren är öppen för att anpassa lokalen efter önskemål och era specifika behov. Lokalen har en väl tilltagen takhöjd (ca 3,6-4,5 m) och synliga takbalkar.

Lokalarean utgörs främst av en stor öppen yta samt 4 kontor/behandling/mötesrum. I den stora öppna ytan finns ett pentry/loungeyta. Det finns idag två omklädningsrum för herr och dam med wc och duschar samt ett rymligt städförråd. Två av rummen kan nyttjas som kontor/mötesrum eller mottagning. Ytterligare finns ett pentry till med gott om plats för sittdel alt kombinerat mötesrum. Lokalen är anpassningsbar vad gäller både planlösning och ytskikt.

Lokalen är belägen på 1 tr och det finns en lasthiss i det nybyggda trapphuset utanför lokalen samt även en inne i lokalen som går via lokalen i bv vilken därför endast kan användas vid enstaka tillfällen. 

Telia är anslutet till fastigheten för bredband.

Lokalen lämpar sig för många olika verksamheter; förslagsvis kontor- utställning- showrooom, lättare produktion, dans- eller träningsverksamheter. Tidigare har gymverksamhet bedrivits i lokalen.

Övrig information

Övrigt:

Fastighetsägaren har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst. Kontakta lokalförmedlaren Hanna Friman för mer info; maila gärna till hanna@lokaldirekt.se eller messa/ring på mob: 0733-24 35 23.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 200 450

Bekvämligheter

Dusch
Kök/pentry
Lasthiss
Omklädningsrum
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Tillträde:

Omgående eller enligt ök.

Utgångshyra kr/m2/år:

1400

I hyran ingår:

Värme, skatt

Hyresinformation:

I hyran ingår värme och fastighetsskatt. Hyran är dock lite beroende av avtalslängd och de anpassningar som fastighetsägaren skall bekosta.

Utförande

Byggår:

1987

Renoveringsår:

1990

Våningsplan:

1

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i ett strategiskt läge mitt i Länna industri- och handelsområde. Område präglas främst av lättare industrier men här finns även mycket handel och kontor.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsplatser utomhus finns på fastigheten samt gratis att parkera på gatan. På tomten finns även plats för att flera containrar eller viss uppställning.

Närservice:

I Länna handels- och industriområde finns flera restauranger samt ett brett urval av butiker med inom service samt livsmedelsbutik.

Kommunikationer

Lokalen är väldigt lättillgänglig med bil med nära anslutning till Nynäsvägen/väg 73. I området trafikerar buss 831 som går till Skogås C där pendeltåg finns.
Fräsarvägen 6

Om Lokal Direkt AB

Lokal Direkt förmedlar sedan 2007 kommersiella lokaler och fastigheter. Vi finns etablerade i Stockholm, Malmö och Lund. Lokal Direkt hjälper fastighetsägare med att fylla vakanser och företag med att hitta ändamålsenliga lokaler. Om du sitter fast i ett hyresavtal kan vi hjälpa till med en överlåtelse eller andrahandsuthyrning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med hyresvärderingar som också ingår vid ett uthyrningsuppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Lokal Direkt AB

Hantverkargatan 10

112 21 Stockholm

www.lokaldirekt.se

Fler annonser från Lokal Direkt AB