Länna
| Skogås

Favorit Dela

Fräsarvägen 6

Skapa din drömlokal med industrikaraktär i expansiva Länna! Hyresvärden anpassar lokalen efter önskemål och hyresgästens behov. Flexibel avtalslängd!

 • Kategori:

  Industri/Verkstad, Lager/Logistik, Kontor, Övrigt

 • Tillträde:

  Omgående eller enligt ök.

 • Hyra:

  1 400 kr/m²/år. I hyran ingår värme och fastighetsskatt. Hyran är dock lite beroende av avtalslängd och de anpassningar som fastighetsägaren skall bekosta.

 • Storlek:

  450 m²

Här finns stor potential att skapa en unik drömlokal med industrikaraktär då fastighetsägaren är öppen för att anpassa lokalen efter önskemål och era specifika behov. Lokalen har en väl tilltagen takhöjd (ca 3,6-4,5 m) och synliga takbalkar. Lokalarean utgörs främst av en stor öppen yta samt 4 kontor/behandling/mötesrum. I den stora öppna ytan finns ett pentry/loungeyta. Det finns idag två omklädningsrum för herr och dam med wc och duschar samt ett rymligt städförråd. Två av rummen kan nyttjas som kontor/mötesrum eller mottagning. Ytterligare finns ett pentry till med gott om plats för sittdel alt kombinerat mötesrum. Lokalen är anpassningsbar vad gäller både planlösning och ytskikt. Lokalen är belägen på 1 tr och har idag hiss som går via lokalen i bv vilken kan användas vid enstaka tillfällen såsom vid inflyttning och för handikapptillgänglighet. Planer finns på att bygga ett nytt trapphus med hiss upp till planet. Telia är anslutet till fastigheten för bredband. Lokalen lämpar sig för många olika verksamheter; förslagsvis kontor- utställning- showrooom, lättare produktion, dans- eller träningsverksamheter. Tidigare har gymverksamhet bedrivits i lokalen.
 • Total yta

  450 m2


Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1400

I hyran ingår:

Värme, skatt


Utförande

Byggår:

1987

Renoveringsår:

1990

Våningsplan:

1


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i ett strategiskt läge mitt i Länna industri- och handelsområde. Område präglas främst av lättare industrier men här finns även mycket handel och kontor.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsplatser utomhus finns på fastigheten samt gratis att parkera på gatan. På tomten finns även plats för att flera containrar eller viss uppställning.

Närservice:

I Länna handels- och industriområde finns flera restauranger samt ett brett urval av butiker med inom service samt livsmedelsbutik.

Kommunikationer:

Lokalen är väldigt lättillgänglig med bil med nära anslutning till Nynäsvägen/väg 73. I området trafikerar buss 831 som går till Skogås C där pendeltåg finns.


Övrig information

Övrigt:

Fastighetsägaren har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Hanna Friman

Hanna Friman

hanna@lokaldirekt.se

0733 VISA NR 0733-24 35 23

Marknadsförs av Lokal Direkt AB
Hantverkargatan 10
11221 Stockholm
lokaldirekt.se
Fräsarvägen 6

Om Lokal Direkt AB

Lokal Direkt förmedlar sedan 2007 kommersiella lokaler och fastigheter. Vi finns etablerade i Stockholm, Karlstad, Malmö och Lund. Lokal Direkt hjälper fastighetsägare med att fylla vakanser och företag med att hitta ändamålsenliga lokaler. Om du sitter fast i ett hyresavtal kan vi hjälpa till med en överlåtelse eller andrahandsuthyrning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med hyresvärderingar som också ingår vid ett uthyrningsuppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Fler annonser från denna annonsör