Lastbilsgatan 4

Östra Fyrislund , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

342 m²

Hyra

1 350 kr/m²/år. Tillkommer

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Industri/Verkstad
  • Lager/Logistik
  • Kontor
  • Övrigt
Mycket bra lokal exempelvis för en kombination av butik och verkstad eller lager. I markplan finns en butikslokal med separat ingång en verkstad/lagerdel med hög port och i denna delen en väl tilltagen takhöjd. Ett övre plan över halva butiksdelen där det finns kök och omklädningsrum med dusch och WC.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Industri/Verkstad 342 342 1 350

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1350

Hyresinformation:

Tillkommer

Utförande

Planlösning:

Bottenplanet är till största delen en öppen yta passande för butik och kanske verkstad/lager av något slag. Själva butiksdelen har klinkergolv och verkstadsdelen har betonggolv med avlopp kopplat till oljeavskiljare. Separat gångväg till butiksdelen och stor lastport till lager/verkstad där du även har en rejält tilltagen takhöjd. Från lager/verkstad går en trappa upp till en övervåning som går över halva butikdelen. Här finns idag ett lunch/fikarum med pentry samt omklädningsrum med dusch och WC. Övrig del av övervåning har används som lager men möjlighet finns att förädla denna yta till exempelvis kontor. Det går även att bygga vägg mellan lager/verkstad och butiksdel på markplan.

Omgivning

Omgivning/natur:

Östra Fyrislund är idag en dynamisk stadsdel med en blandning av bilhandel, lättare verkstäder samt viss annan service. Mycket nära till påfart till E4:an.

Företag i närheten:

I närområdet finns några lunchrestauranger och bl.a. Burger King. Nära till Maxi Stormarknad Gnista.

Kommunikationer

Bussar stannar på närliggande Almungevägen. Mycket lätt att ta sig med bil framför allt till närliggande E4:an men även till alla större vägar runt Uppsala.
Lastbilsgatan 4