Stortorget 8

Centrum , Malmö
Spara Dela
Spara Dela
Yta

223 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

Kontor om 223 kvm nära Stortorget.

På femte våningen i representativ fastighet finns detta kontor. Kontoret utgörs av ett större rum för öppet arbetslandskap samt två rum för kontor eller möten. Det finns även ett öppet kök med matplats samt två WC.

Ytor

  • Total yta:

    223 m2

Utförande

Byggår:

1897

Våningsplan:

5

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten sträcker sig mellan Stortorget och Kalendegatan och förbinds av lejonpassagen där entré till kontoret finns. Fastighetens centrala läge gör att det finns ett stort utbud av butiker, service, hotell och restauranger i direkt anslutning till lokalen. Gångavstånd till Malmö Centralstation och Citytunneln.

Stortorget 8

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Gråbrödersgatan 2

21121 Malmö

www.relier.se

Fler från Relier - Real Estate Advisor