Stora Nygatan 18

Centrum , Malmö
Spara Dela
Spara Dela
Yta

90 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

Fräscht kontor om 90 kvm på centralt läge i Malmö.

Kontor på mycket centralt läge i Malmö City. 90 kvm högst upp i huset med hiss, balkong, öppen planlösning, mindre samtalsrum, konferensrum och fräscha ytskikt. Perfekt kontor för det mindre företaget. Centralt läge nära Hansa, Caroli, Stortorget och Södergatan med shoppingstråk.

Ytor

  • Total yta:

    90 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Centralt läge med närhet till det mesta. Vackert och gemytligt läge i bostadsområde, nära kanalen med promenadstråk, lunchrestauranger och gym. Närhet till det mesta i Malmös stadskärna med shopping, restauranger, sevärdheter, service och nöje.

Närservice:

Närhet till det mesta! Gångavstånd till City med shoppingstråk, Hansa, Caroli, Stortorget som erbjuder stort utbud av butiker, restauranger, caféer, service, matvarubutiker etc. Cykelavstånd till Triangeln via Södra Förstadsgatan som erbjuder ytterligare service och handel.

Kommunikationer

Närhet till kommunikation med buss från Paulibron, Hansa, Djäknegatan och Studentgatan. Inom Malmö är transporter med cykel ett bra och vanligt förekommande alternativ med anpassade gator inom city. För bilpendlaren finns parkeringsplatser i närheten på anvisad gatuparkering eller parkeringshus. Enkel och snabb transportväg ut från Malmö söderut och norrut via tex Drottninggatan och Amiralsgatan.
Stora Nygatan 18

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Gråbrödersgatan 2

21121 Malmö

www.relier.se

Fler från Relier - Real Estate Advisor