Framtidsvägen 14

Teleborg , Växjö
Spara Dela
Spara Dela
Yta

10 - 300 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

VIDEUM SCIENCE PARK - Mindre och medelstora nya kontor med gott om dagsljus och närhet till service, mötesrum, aktiviteter och andra företag.

Videum Science Park är till för tillväxtföretag och därför kan utbudet av lediga lokaler variera från en vecka till en annan. En dag behövs större ytor omgående, en annan dag vill någon minska sin yta. Så även om du inte ser din önskade storlek på kontor i någon av våra annonser för dagen kan det vara möjligt att vi har det inom en snar framtid, så känn dig alltid välkommen att göra en förfrågan!

Övrig information

Övrigt:

Videum Science Park är sedan 1986 en kunskaps- och innovationsmiljö för företag, studenter och forskning. Här erbjuder vi dig professionell service kring flexibla kontors- och möteslokaler, labbmiljöer för innovation och VR samt ett stort utbud kunskapsevent i samverkan med näringsliv och akademi. Verksamheten utvecklas och drivs av det kommunala bolaget Videum AB.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 10 300

Bekvämligheter

Besöksparkering
Cykelrum
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Parkering
Reception
Restaurang

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Växjö 12:11

Byggår:

2018

Teknisk information

Uppvärmning:

fjärrvärme

Ventilation:

ventilation med kyla

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Attraktivt område med närhet till naturen genom bland annat Slottsparken nedanför Teleborgs Slott och promenadstråket runt sjön Trummen.

Företag i närheten:

I Videum Science Park verkar små och medelstora företag och organisationer inom olika branscher. Här möts en mix av etablerade företag och drivna startups, några verkar lokalt och andra internationellt. Största granne och vår viktigaste samverkanspartner är Linnéuniversitetet.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Goda parkeringsmöjligheter för hyresgäster och besökare, laddpark för elfordon. Möjlighet att hyra en fast parkeringsplats. Cykelgarage finns och pumpstation när däcken rullar onödigt trögt.

Närservice:

På området finns matställen med allt från bordsservering till take-away, dagligvaruhandel, apotek, hotell, träningscenter, frisör, tandläkare, datorbutik, bibliotek och pressbyrå. I närområdet finns bland annat blomsteraffär, vårdcentral, simhall och bensinmack.

Skyltläge:

Alla hyresgäster i Videum Science Park har möjlighet till skyltning med logotyp på gemensam skylt synlig från båda håll på Framtidsvägen.

Kommunikationer

Flera busslinjer går till Linnéuniversitet och Teleborgs Centrum. Närmsta busshållplats är Trummenvägen. Cykelvägar leder hit från alla håll.
Framtidsvägen 14