Härnösandsvägen 6

Vid E4:an , Örnsköldsvik
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

3 200 000 kr

Begärt pris

2 500 000 kr

Bransch

Restaurang & café

Beskrivning

  • Restaurang & café

Bransch: Restaurang Alla Objekt Senast inkomna Stad: Örnsköldsvik, Västernorrland Oms: 3 200 000 SEK Hyra per månad: Ring för info!

Vägkrogen Örnen har ett perfekt läge direkt vid E-4:an och infarten till Örnsköldsvik söderifrån. I anslutning till stor lastbilsparkering och lätt tillgängligt för personbilar.

Krogen är mycket välskött med samma svenska ägare sedan 2005 och bedrivs i Egen Fastighet på arrendetomt.

Menyn består av vällagad husmanskost och á la carte, serveras direkt från köket, som är fullutrustat.

Inredningen är i mycket fint och ombonat skick och där ni hittar flera avskilda avdelningar för att kunna avnjuta god mat.

Köket är mer än fullutrustat och i perfekt skick.

I anslutning till entrén finns även Las Vegas maskiner från Svenska Spel.

Restaurangen har ca. 130 sittplatser och 25-30 på uteservering.

Öl & Vinrättigheter.

En mycket fin och fräsch Vägkrog, som även passar andra verksamheter eller annan inriktning inom mat, såsom kinakrog, hamburgare m.m. “Drive Thru” möjligheter finns.

För mer information av detta objekt kontakta den ansvarige företagsmäklaren, detta gäller även för bokning av visning. All handledning av objektet sker endast via företagsmäklaren samt respektera säljarens önskemål om att inte kontakta personal eller ägaren för frågor gällande rörelsen.

 

För mer info kontakta:

Företagsmäklare: Olle Bergström, 070 – 340 49 49, olle@tradeforetagsformedling.se

Ekonomi

Pris:

2 500 000 kr

Omsättning:

3 200 000 kr

Resultat:

Vinst

Utförande

Företagsnamn:

20956: ANRIK OCH LÖNSAM VÄGKROG DIREKT VID E-4:AN

Bransch:

Restaurang & café

Härnösandsvägen 6

Om Trade Företagsförmedling

Välkommen till Trade Företagsförmedling Trade Företagsförmedling grundades 2003 med rötter 1988 och är idag ett av Sveriges bransch ledande företagsmäklarfirma med kunskap och erfarenhet inom försäljning av Hotell- och Restaurang verksamheter. Under de senaste 5 åren har vi varit framgångsrika med att förmedla över 200 lyckade företagsförmedlingar i Sverige. Nu lägger vi stort fokus på stark marknadsföring kring företagsförmedlingar. Framtiden ställer många krav på en duktigt och erfaren företagsmäklare och vi sätter stor vikt på att säkerhetsställa behoven. Vårt mål är att bli framtidens nya företagsmäklare! Vår ambition är att hjälpa er med en smärtfri, trygg och enkel förmedling av er verksamhet inom Hotell och Restaurang. Där affären slutar börja ofta nya relationer. Välkommen till oss på Trade Företagsförmedling

Trade Företagsförmedling

Gråbrödersgatan 8

211 21 Malmö

www.tradeforetagsformedling.se

Fler annonser från Trade Företagsförmedling