Fjällanläggning Jämtland

Krokom
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

Begärt pris

6 800 000 kr

Bransch

Hotell & turistföretag

Beskrivning

  • Hotell & turistföretag

Vid de vackra Hotagsfjällen finns enastående jaktmarker och massor av fantastiska fiskevatten, levande fäbodar, mäktiga och dånande vattenfall, ett av Sveriges artrikaste blomsterfjäll och mycket mer.

Ägarna till Rörvattnet Holding AB vill sälja aktierna i bolaget på grund av åldersskäl och för att kunna fokusera mer på sin jaktguideverksamhet. En köpare av aktierna i bolaget kan erbjudas möjlighet till jakt.

Anläggningen innehar ett antal väl underhållna byggnader och tomter för etablering av stugor.

Anläggningens huvudbyggnad har 39 bäddar och har genomgått omfattande renoveringar de senaste 10 åren. Möjlighet finns att utveckla ett tomtområde på fastigheten.

Överlåtelsen sker som en aktieöverlåtelse.

Företagsmäklaren Calle Roos på Länia Företagsförmedling har huvudansvaret och besvarar alla frågor angående objektet.

Säljaren vill inte bli kontaktad direkt utan all visning och info går via mäklaren Calle Roos på Länia Företagsförmedling. Vänligen respektera detta!

Vi tillämpar konfidentiell hantering vid denna försäljning vilket innebär att intressenter får skriva på en sekretessförbindelse för att få ta del av den fulla objektbeskrivningen. Vänligen använd PDF-filen som finns tillgänglig längst ner på denna sida under rubriken “Dokument”.

Ekonomi

Pris:

6 800 000 kr

Utförande

Företagsnamn:

Rörvattnet Holding AB

Bransch:

Hotell & turistföretag