Friisgatan 8

Centralt , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

8 000 000 kr

Begärt pris

3 000 000 kr

Bransch

Restaurang & café

Beskrivning

  • Restaurang & café

Två x Restaurang REBELL / 2275

Troligtvis ”Malmös absolut bästa restaurang”, var det någon som sa, och menade Restaurang REBELL i Malmö, som nu är till salu.
REBELL är omtalad och rekommenderad i både Guide Michelin & Whiteguide

REBELL är en naturlig och uppskattad del av Malmö restaurangscen med oerhört gott renommé och är välkänd både i och utanför Malmö som en restaurang med framgångsrikt hållbart koncept och hög genomgående kvalitet.


REBELL i Malmö har en nybyggd bar med lounge för 10 gäster, 50 platser i restaurangdelen och 70 på uteserveringen. Lokalen är nyrenoverad och inredd i modern stil med väl vald färgsättning.Ägarna har nu bestämt att lägga ut restaurange till salu då man har andra engagemang i andra branscher som man vill fokusera på.


Vänligen respektera att Intressenter skall uteslutande ta kontakt med ansvarig Företagsmäklare Bosse Stibeck, med en enkel presentation och finansiering. Via telefon lämnar vi bara begränsad info om detta företag till salu. Besök på lokalerna bokas enbart via Företagsmäklaren som även tillhandahåller all övrig information
EU Commerce AB är en grupp företagsmäklare i Malmö, Stockholm och Västra Götaland med erfarna affärsmäklare som behandlar många olika affärsöverlåtelser årligen, både sälja och köpa företag. De företag som är till salu, hanteras mycket professionellt med fokus på kundens önskemål om att köpa företag. EUC företagsförmedling handskas med många olika företag till salu, inte enbart bolag till salu.Bosse Stibeck
Företagsmäklare
Mobil 0735 14 86 22
bs@eucommerce.se

Ekonomi

Pris:

3 000 000 kr

Omsättning:

8 000 000 kr

Utförande

Bransch:

Restaurang & café

Startår:

2020

Utrustning som medföljer:

Inkråmsaffär med samtliga inventarier, utrustning och inredning

Friisgatan 8