11014 Bistro/Café-Helsingborg

Helsingborg
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

Begärt pris

395 000 kr

Bransch

Restaurang & café

Beskrivning

  • Restaurang & café

Tillfälle till bistro/caférörelse på bra läge i centrala Helsingborg med många näringsställen inom restaurang, hotell samt butiker-endast 395 000 kr

Öppettider:
Måndag - torsdag: 11.00 - 21.00
Fredag: 11.00 - 22.00
Lördag: 13.00 - 22.00
Söndag: 13.00 - 20.00
_________________

Pris: 395 000 kr/bud
Omsättning: ca 2 Mkr/år
Hyra: ca 24 000 kr/månad, inkl. värme, vatten och fastighetsskatt
Yta: entréplan ca 170 kvm samt källarplan ca 80 kvm - totalt 250 kvm
___________________

Tillfälle till Bistro/Café på bra läge i centrala Helsingborg med många näringsställen inom café, restaurang, hotell samt butiker. Begränsad matlagning får ske. Gott om parkeringar i närområdet samt fördelaktiga kommunikationer med ca 150 meter till tåg- och färjestation.

Ägare har drivit Bistro/Café sedan januari 2019 och menyn har utökats från sandwichs, churros och crepes till enklare maträtter. Man har blivit kända för att hålla en mycket hög kvalité både vad gäller mat samt service. Man har avtal med skolor avseende lunch till skolelever med anpassade priser.

Serveringsdelen är i direkt anslutning till entrén med en klassisk stor bardel. Serveringsytan är uppdelad i tre olika delar med totalt ca 6065 platser med halvtrappor upp till två av serveringsdelarna, vilket ger ett inbjudande intryck tillsammans med väl tilltagna takhöjden.

Säljaren äger i stort sett samtliga inventarier som ingår i överlåtelsen. Inredningen inne är väl anpassad till verksamhetsinriktningen och håller en mycket god stil, bestående både av soffor, fåtöljer samt stolar och bord. Handikappanpassad kundtoalett finns.

Köket/beredningsytan som ligger en trappa ner håller en mycket bra och ändamålsenlig standard. Planeringen av arbetsytan ger en effektiv produktion och är bra ur arbetsmiljösynpunkt. Övriga ytor är personalrum, kontor samt ett stort förråd i källaren.

Personalen består av familjen samt en fast anställd på heltid samt en personal på visstid. Marknadsföring sker via hemsida, sociala medier. Sedvanliga åtgärder avseende säkerhet och bevakning.

Bokföring, hyreskontrakt, inventarielista med mera finns att tillgå hos Mäklaren.

Möjlighet att förvärva en bistro/caférörelse med bra läge. Mycket goda möjligheter att ta ett ytterligare steg till, avseende verksamheten med dels nya produkter och en mer aktiv marknadsföring. 
_________________
Vänligen respektera att inte störa ägare eller personal med era frågor.
____________

För mer information och pris diskussioner – Kontakta Uldis Martinovs tfn 0708 – 640 430
_____________

Vill Du sälja Företag? Vi har köparna! Kontakta NMK Företagsmäklare idag för kostnadsfri konsultation.
_______________
Ovanstående uppgifter har erhållits utav säljaren
__________
Objektsnummer: 11014

Ekonomi

Pris:

395 000 kr

Prisinformation:

395 000 kr/bud

Utförande

Bransch:

Restaurang & café

Dokument