Vinkelgatan 5

Forshaga , Forshaga
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

494 m²

Pris

2 850 000 kr

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
Nu finns tillfälle att förvärva denna fastighet med 494 kvm uthyrningsbar yta och bästa läget i Forshaga! Fastigheten används idag till postorderverksamhet vilket den är ytterst lämplig till. Närheten till Karlstad, logistikfördelar och kostnadsläge är ett stort plus. Utanför finns gott om parkeringsmöjligheter. Fastigheten kommer bli ledig för en ny företagare eller hyresgäst vid årsskiftet. Lokalerna måste upplevas för att inse dess potential. Kontakta mäklaren för mer information samt bokning av visning.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Butik 1 494
Tomtarea 844

Ekonomi

Taxeringsvärde:

1 300 000 kr

Driftskostnad:

52 435 kr/år

Pris:

2 850 000 kr

Teknisk information

Byggnad: Vinkelgatan 5

Byggnadstyp: Hyreshuslokal

Byggår: 1974

Beskrivning: RUMSBESKRIVNING ENTRÈ Detta rum innefattar idag en butikslokal samt kontor. I anslutning till entrén finns en WC med tvättställ och dusch. PENTRY Pentry med plats för matbord. KONTOR Innanför pentryt finns kontor nr 2 MITTDEL Denna del av byggnaden har stora fönsterytor och kan användas som utställning eller lager. Rummet har även ett entresolplan för ytterligare kontor, lager eller utställningsytor. LOKAL/LAGERDEL Denna del av byggnaden har två våningar och är tillbyggd 2008 och används idag som lager. Andra våningen nås av en rejäl ståltrapp samt här finns en öppning i golvet för att enkelt kunna lyfta upp varor med en höglyftande palltruck. GARAGEDEL Används idag som ut och inleverans av varor samt lager. Ytan är uppdelad på två sektioner. Här kan man ställa firmabilen över natten och garaget är utrustat med golvbrunn. Uppvärmning: Element i kontor/butik. Golvvärme i mittplan och garagedel. Lokal/Lager värms upp med luftvärmepump.

Omgivning

Omgivning/natur:

Forshaga är beläget ca 2 mil ifrån Karlstad med fina kommunikations möjligheter. Här hittar ni en mycket trevlig och barnvänlig kommun där det finns både villor och bostadsrätter. Centrala Forshaga erbjuder två stora mataffärer, apotek, klädaffärer mm. Här finns även närhet till grönområden, skola för årskurs 1-9, fritidshem och förskoleklass. I Forshaga finns även SISU- gården som är en motionsanläggning med elljusspår, omklädningsrum, dusch och bastu. De längre spåren på 5 respektive 10 km går genom varierande skogsterräng. Här finns även närhet till Klarälvsbanan som sträcker sig från Karlstad till Hagfors, trevliga vandringsleder, skidspår och bra fiskevatten.

Vinkelgatan 5

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1 250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera år utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Under 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. 2021 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling nästan 32 000 bostäder till ett värde av cirka 87 miljarder kronor. Koncernen består idag av Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån.

Svensk Fastighetsförmedling

Östra Torggatan 12

652 24 Karlstad

www.svenskfast.se

Fler annonser från Svensk Fastighetsförmedling