20940: YDREGÅRDEN

Ydre
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

Begärt pris

Bransch

Restaurang & café

Beskrivning

  • Restaurang & café

Bransch: Restaurang Län: Ydre, Östergötland Oms: Ring för info! Begärt Pris: Ring för info! Hyra: Ring för info! Sittplatser: 44-200 + 400 ute

Passa på innan säsongen drar igång. Nuvarande ägare som drivit restaurang Ydregården i ca 35 år vill lämna över till nya entreprenörer. En härlig anläggning med fantastisk utsikt.

Ydregården har något för alla: frukostbuffé, lunch, à la carte, familjemiddagar, bröllop, kompisträffar, högtidsdagar, föreningsmöten eller varför inte ett lockande fikabord i en gammaldags, genuin och vacker miljö.
Dessutom arrangeras flera evenemang årligen meden rad kända artister.

Gott om sittplatser såväl inne (45) som ute (<100).

Till jul har det serverats ett dignande julbord och till påsk och sommar har läckra bufféer serverats. Här firas också valborgsmässoafton och nationaldag i samarbete med hembygdsföreningen.

Under sommarhalvåret har Ydregården gästats av en rad kända artister med olika uppträdanden i "Rotundan" som fungerar lika bra som konserthus som dansbana. I Rotundan, finns plats för 200 sittande gäster.

Ydregården erbjuder även övernattning i tre små stugor med totalt 18 bäddar, alternativt med uppställning av egen husvagn-/bil. Man har även egen minigolfbana, boulbanor och beachvollybollplan.


För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig mäklare.
Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköter enbart mäklaren.
Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via HRF Förmedling och ansvarig mäklare.

Ansvarig mäklare:
Lars Nilsson
0768 - 79 23 00
Epost: nilsson@hrfformedling.se

Ekonomi

Resultat:

Vinst

Utförande

Bransch:

Restaurang & café