140

Nordanstig
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

Begärt pris

Bransch

Tillverkande företag

Beskrivning

  • Tillverkande företag

Inarbetat och utvecklingsbart snickeri till salu i Norra Hälsingland. Affärsidén är att tillverka och sälja kvalitetsfönster och dörrar

Väl inarbetad och utvecklingsbar snickerirörelse till salu i Norra Hälsingland. Företagets affärsidé är att tillverka och sälja kvalitetsfönster och dörrar mot kundorder. Försäljningen sker mot privatpersoner, byggföretag och arkitekter i hela Sverige. Företaget har varit verksamt sedan 1989, och har specialiserat sig inom tillverkning av träfönster och fönsterdörrar i allmoge efter kundens önskemål. Verksamheten är belägen i Norra Hälsingland. Försäljningen omfattar en maskinpark som behövs för att tillverka de flesta snickerier från timmer till färdiga produkter i egenägda lokaler som anpassats efter företagets behov. Inkråmsöverlåtelse. Vid fastighetsöverlåtelser samarbetar vi med registrerad fastighetsmäklare, Hans Jonsson hos Ludvig & Co. Alla kontakter ska tas med företagsmäklaren.

Ekonomi

Prisinformation:

Företagsmäklaren

Utförande

Företagsnamn:

Snickerirörelse i Norra Hälsingland

Bransch:

Tillverkande företag

Startår:

1989

Utrustning som medföljer:

Maskiner och inventarier, lastmaskin, traktor med skogsvagn etc.

Verksamhet:

Väl inarbetat och utvecklingsbart snickeri till salu i Norra Hälsingland. Företagets affärsidé är att tillverka och sälja kvalitetsfönster och dörrar mot kundorder.