Kantorsgatan 1

Fränsta
Spara Dela
Spara Dela
Yta

1 124 m²

Pris

Bud

Tillträde

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Bostäd 1 224
Butik/verkstad 1 900
Tomtarea 2 069

Ekonomi

Driftskostnad:

107 385 kr/år

Pris:

Bud

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Fränsta 1:34

Teknisk information

Byggnad: Huvudbyggnad

Byggnadstyp: 3-plan med källare

Byggår: 1919

TV: Internet via ADSL. Goda möjlig

Beskrivning: Entrè: Rymlig välplanerad butiksyta med gott om plats för exponering av varor och med en centrerad köpmandisk i butikslokalen. Med enkelhet kan man dela in ytorna i flera delar för att skapa flera butiksområden. Trapp till verkstad i källarplan. Stora skyltfönster för god exponering av varor mot den centrala huvudgatan i Fränsta. Kontorslokal med plats för kontorsmöbler så som skrivbord och konferensbord mm allt med en hänförande och vacker utsikt över del av Ljungandalens landskap. Källarplan: Verkstad med gott om arbetsyta och två rymliga lager. Verkstaden har garageport och lastkaj för smidig hantering av inkommande och avgående gods. Vidbyggt rymligt garage med separat ingång. Lägenhet/separat entré i markplan med trapphus till våningsplan nummer ett. Rymlig salong med matsal och bibliotek i fil. Golven har genomgående parkettgolv och ger ett mäktigt representativt helhets intryck. Utgång till takad inglasad uteplats där utsikten är hänförande över älven. I anslutning till den stora salongen och kök finns en inbyggd bar. Rymlig hall med stengolv där en rymlig trapp leder upp till övervåningen. Kök med stora arbetsytor och trävita köksluckor. Köket är utrustat med kyl/frys/spis med ugn/köksfläkt och diskmaskin. Master bedroom med intilliggande badrum utrustat med dusch/vägghängd wc/ handfat. Separat tvätt och städrum. Badrummet har väggbeklädnad av våtrumstapet/kakel och golvbeklädnad av våtrumsmatta. Våningsplan nr 2 Allrum med utgång till balkong. 2 st sovrum med sovalkover. Toalett med wc och handfat. Relax med duschplats och bastu. Förråd/alkov.

Grund: Betongplatta

Stomme: Betong/trä

Bjälklag: Trä/betong

Fasad: Trä/plåt

Tak: Papp/plåt

Utv.plåtarbeten: Lackerad plåt

Fönstertyp: 3-glas och 2-glasfönster

Ventilation: Självdrag

Vatten/avlopp: Kommunalt vatten och avlopp.

Uppvärmning: Fjärrvärme/luftvärmepump

Byggnad: Tält och lagerbyggnad

Byggår: 0

Beskrivning: Tält: Rymligt lager hall med asfalterad yta. Fasad av tältduk. Lager: Lagerbyggnad med fasad av stående träpanel. Takbeklädnad av plåt.

Omgivning

Omgivning/natur:

Fränsta är ett samhälle beläget i Ånge kommun ca 6,5 mil väster om Sundsvall och 7 mil väster om Östersund. I Ånge kommun finns ca 10 000 invånare.

Närservice:

I Fränsta finns förskola/skola/folkhögskola/mataffärer/restauranger och vårdcentral.

Kommunikationer

Orten har präglats av skogsindustrin och timmerflottning i Ljungan vilket underlättade timmertransporterna till sågverken i bland annat Sundsvall. Goda transportförbindelser finns Europaväg 14, ( E14) samt och bussnät förbinder orterna och samhällena belägna i Ljungandalen.
Kantorsgatan 1