Krangatan 1

Hälsingland , Alfta
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

Begärt pris

Bransch

Butik

Beskrivning

  • Butik

OKQ8 Bensinstation i Alfta. En modern anläggning som är uppfräschad och uppgraderad. Nyligen med butiken till OKQ8s senaste koncept ”Quick To Go”.

Rörelsen bedrivs i egen fastighet med bl.a. butik och biltvätt samt en del som hyrs ut till ett bageri med café. Anläggningen har under de senaste två åren genomgått omfattande uppgradering och uppfräschning. Senast nu butiken till det senaste konceptet ”Quick To Go”. Stationen har 6 tankställen, varav 2 för lastbilar och traktorer. Drivmedel: Bensin 95, diesel samt HVO fossilfri diesel. 2 Laddstolpar med 4 eluttag samt automattvätt finns. Uppställningsplatser för 4 husbilar med eluttag. En fantastisk möjlighet för en driftig entreprenör, att köpa en rörelse med mycket goda utvecklingsmöjligheter! Försäljningen sker i samarbete med reg. fastighetsmäklare Hans Jonsson hos Ludvig & Co. OBS! Inga kontakter får tas med personal på anläggningen utan alla kontakter för information och visning sker med företagsmäklaren hos TACTIC Företagsförmedling, Björn Mårtensson.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Biltvätt
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Kundparkering
Parkering
Skyltläge
WC

Ekonomi

Prisinformation:

Företagsmäklaren

Resultat:

Vinst

Utförande

Företagsnamn:

OKQ8 Bensinsationsrörelse i Alfta, Hälsingland

Bransch:

Butik

Utrustning som medföljer:

Inventarier

Verksamhet:

Anläggningen har under de senaste två åren genomgått omfattande uppgradering och uppfräschning. Butiken har helt nyligen uppgraderats till det senaste konceptet ”Quick To Go”. Stationen har bensin 95, diesel och HVO fossilfri diesel. Sex tankställen. varav två för lastbilar och traktorer. 2 Laddstolpar med 4 eluttag samt automattvätt finns. Uppställningsplatser för 4 husbilar med eluttag.

Omgivning

Omgivning/natur:

Naturen finns nära med goda möjligheter till fritidsaktiviteter året runt.

Företag i närheten:

Ovanåkers kommun med tätorterna Alfta och Edsbyn är kända för sina många företag. Världsarvscenter för Hälsingegårdar är granne.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Goda parkeringsmöjligheter samt uppställningsplats för lastbilar, personbilar och husvagnar. Rastplats med vacker miljö i direkt anslutning

Närservice:

Stationen har en butik med livsmedel, grill mm. Det finns också café och bageri i samma byggnad. I Alfta tätort finns restauranger, hotell, ICA Supermarket och Hemköp samt övrig närservice

Skyltläge:

Infart till stationen från Riksväg 50

Vägbeskrivning:

Riksväg 50, 19 km till Bollnäs. Riksväg 50 och Länsväg 301, 15 km till Edsbyn

Kommunikationer

Resecentrum med snabbtåg, regionaltåg i Bollnäs, 19 km
Krangatan 1