Flygstaden
| Halmstad

Favorit Dela

Svartalundvägen 8

  • Kategori:

    Övrigt

  • Pris:

    3 500 000 kr. Utgångspris

Nu finns möjligheten att förvärva denna industritomt med mycket strategiskt läge längs med Karlsrovägen i Flygstadens handelsområde. Fastigheten har en mycket generös byggrätt med största byggnadsarea på 40% procent av fastighetsarean, högsta byggnadshöjd 8 meter . En perfekt fastighet för dig som behöver kontor, lagerlokal eller utrymme för verkstadstillbehör. Idag är tomten bebyggd med ca 300 kvm gjuten platta som är förberedd med golvärmeslingor.VA är betald. Bygglov finns för kontor,lager byggnad i 2 plan.Se ritningar som PDF i beskrivning.

Ekonomi

Pris:

3 500 000 kr. Utgångspris


Omgivning

Omgivning/natur:

Placeringen vid Flygstadens köpcentrum och närhet Halmstad city gör att man alltid har närhet till shopping, nöje och kultur. City erbjuder såklart ett rikt shoppingutbud men också mysiga restauranger, dansanta nattklubbar, charmiga uteserveringar, inbjudande parker, fina rekreationsmiljöer och mycket, mycket mer. På Flygstaden finns ett ett stort utbud av butiker som Maxi, systembolag, Apotek, veterinär, inredningsbutiker, bokhandel och ska du ut och resa ligger även Halmstads flygplats här. Även en väl utbyggd hälso- och samhällsservice finns, då området ligger i anslutning till Länssjukhuset. I området finns finns flertalet kontor och företag etablerade sedan länge.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

MN

Fastighetsmäklare

Mikael Niwenros

mikael.halmstad@svenskfast.se

+467 VISA NR +46703979995

Marknadsförs av Svensk Fastighetsförmedling
Skolgatan 2 (Lilla Torg)
30232 HALMSTAD
halmstad.svenskfast.se
Svartalundvägen 8

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kan ta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2015 slog Svensk Fastighetsförmedling rekord i både omsättning och antal sålda bostäder när kedjan förmedlade 32 500 bostäder till ett värde av 65 miljarder kronor. Sedan 1937 har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. 2016 prisades vi för Bäst på Service av ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget.

Fler annonser från denna annonsör