Gamla staden
| NORRKÖPING

Favorit Dela

Gamla Rådstugugatan 1 B

En unik kontorslokal med 5 minuters promenad till centralstation, 5-10 minuters promenad till citygalleriorna och spårvagn precis runt hörnet.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  283 m²

 • Hyra:
Nu har vi en ledig lokal om ca. 283 kvm på Gamla Rådstugugatan. En unik och mysig lokal med flera kontorsrum, stor öppen paus yta, två toaletter och bastu. Ett entresolplan med flera kontor med fönster ut mot Gamla Rådstugugatan. Du har Motala ström precis utanför dörren, där ni kan ta ert eftermiddagskaffe. Spårvagnen åker precis runt hörnet.
 • Total yta

  283 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Torget 6

Antal rum:

7


Omgivning

Omgivning/natur:

På Gamla Rådstugugatan sitter du och dina medarbetare med närhet till både citygalleriorna, centralstationen och fina promenadstråk längs Motala ström.

Närservice:

Med Lyckan-kvarteren, Spiralen och Linden Köpcentrum har du Norrköpings bästa utbud enbart 5-10 minuters promenad från kontoret.

Kommunikationer:

Parkeringsanläggningar, buss- och spårvagnshållplatser samt gångavstånd till tågstation ger dig goda kommunikationsmöjligheter.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Caroline Nilsson

Uthyrare - Kontor

Caroline Nilsson

caroline.nilsson@lundbergs.se

0709 VISA NR 0709-21 66 70

0709 VISA NR 0709-21 66 70

Marknadsförs av Lundbergs Fastigheter
Olai Kyrkogata 40
60185 NORRKÖPING
lundbergs.se
Gamla Rådstugugatan 1 B

Om Lundbergs Fastigheter

Fastighets AB L E Lundberg grundades 1944 och har utvecklats till en av Sveriges största privata fastighetsägare. I bolaget arbetar drygt 150 medarbetare som ger cirka 1 500 kommersiella kunder möjlighet att utvecklas hos oss, och som gör sitt yttersta för att erbjuda fler än 10 000 bostadshyresgäster en trygg och trivsam bostad. Fastighetsbeståndet har till stor del byggts i egen regi och utgörs av bostäder samt lokaler för kontor och handel. Fastighets AB L E Lundberg är ett helägt dotterbolag till det börsnoterade L E Lundbergföretagen AB.

Fler annonser från denna annonsör