Nya Rådstugugatan 3

Gamla staden , NORRKÖPING
Spara Dela
Spara Dela
Yta

97 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

Trivsam centralt belägen lokal i 2 plan i gammal charmig fastighet.

Vi har nu en fin ledig lokal om ca. 97 kvm på Gamla Rådstugugatan. En fin öppen lokal med etagevåning. Runt ena hörnet går spårvagnen förbi och runt andra hörnet rinner Motala ström. Efter fem minuters promenad når ni centralstationen.

Ytor

  • Total yta:

    97 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Torget 6

Antal rum:

2

Omgivning

Omgivning/natur:

På Gamla Rådstugugatan sitter du och dina medarbetare med närhet till både citygalleriorna, centralstationen och fina promenadstråk längs Motala ström.

Närservice:

Med Lyckan-kvarteren, Spiralen och Linden Köpcentrum har du Norrköpings bästa utbud enbart 5-10 minuters promenad från kontoret.

Kommunikationer

Parkeringsanläggningar, buss- och spårvagnshållplatser samt gångavstånd till tågstation ger dig goda kommunikationsmöjligheter.
Nya Rådstugugatan 3

Om Lundbergs Fastigheter

Fastighets AB L E Lundberg grundades 1944 och har utvecklats till en av Sveriges största privata fastighetsägare. I bolaget arbetar drygt 150 medarbetare som ger cirka 1 500 kommersiella kunder möjlighet att utvecklas hos oss, och som gör sitt yttersta för att erbjuda fler än 10 000 bostadshyresgäster en trygg och trivsam bostad. Fastighetsbeståndet har till stor del byggts i egen regi och utgörs av bostäder samt lokaler för kontor och handel. Fastighets AB L E Lundberg är ett helägt dotterbolag till det börsnoterade L E Lundbergföretagen AB.

Lundbergs Fastigheter

Olai Kyrkogata 40

60185 NORRKÖPING

www.lundbergs.se

Fler från Lundbergs Fastigheter