Danvikstull
| Nacka

Favorit Dela

Hästholmsvägen 30, Markplan

Lokal i markplan på DanvikCenter med egen ingång, högt i tak och skyltningsmöjlighet.

  • Kategori:

    Butik, Lager/Logistik, Kontor, Övrigt

  • Storlek:

    201 m²

  • Hyra:
Flexibel lokal med flera användingsområden lämplig som butik, ateljé, showroom, kontor eller klinik - ni väljer! Med goda kommunikations- och parkeringsmöjligheter och ett brett serviceutbud i närområdet är detta ett suveränt etableringsläge precis utanför tullarna vid Danvikstull och Södermalm. Endast 20 minuter med båt till Nybroviken eller 5 minuter med buss till Slussen. Läget i DanvikCenter kan lätt mäta sig med övriga citynära lägen, men för en billigare peng.
  • Total yta

    201 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Sicklaön 358:1

Planlösning:

Lokalen är belägen i markplan med egen entré från gatan. Ytorna är anpassningsbara och fördelas främst på 2 stora öppna ytor med högt i tak. En större ateljé och kontor samt en sal som idag används för dans och showträning. Lokalen är pelarbyggd vilket möjliggör såväl öppna ytor som rumsindelat. Längst in i lokalen finns ett pentry där finns även en utgång till en stor gemensam terass.


Omgivning

Omgivning/natur:

DanvikCenter har ett suveränt läge vid Henriksdal, intill Danviksklippan och Saltsjökvarn, med omedelbar närhet till såväl Danvikstull och Södermalm som till Hammarby Sjöstad och Sickla. Fastigheten befinner sig i en närmiljö med en mycket väl avvägd mix av företag, bostäder, kommunikationer och grönområden i ett sjönära läge. Från flera av våningarna i DanvikCenter bereds hänförande utsikt över Saltsjön och Djurgården med Valdemarsudde.

Närservice:

Serviceutbudet i DanvikCenter är mycket bra. Här finns en populär restaurang med lunchbuffé och uteservering sommartid på terrassen vid fastighetens mysiga park. Restaurangen erbjuder även catering till såväl företag som privatpersoner. Vidare finns en servicebutik, ett gym, vårdcentral, sjukgymnast och företagshälsovård i fastigheten. Ett femtiotal meter från fastigheten finns dessutom en kinesisk och en japansk restaurang. I närområdet ligger högklassiga Elite Hotel Marina Tower vid Saltsjöqvarn, med mäss- och konferensanläggning, spa och restaurang Marina Tower samt charmiga Boule & Berså, perfekt för avslappnade after-workträffar. På promenadavstånd ligger Hammarby Sjöstads östliga delar med ett flertal restauranger med sjöutsikt. Inte långt från DanvikCenter ligger dessutom Sickla köpkvarter, med sitt enastående utbud i form av 160 butiker och restauranger, bibliotek, bio, konsthall och scener.

Kommunikationer:

DanvikCenter ligger precis intill Värmdövägen, via vilken man snabbt tar sig till Södermalm eller vidare söderut och intilliggande Södra Länken. Att huset dessutom ligger precis utanför biltullarna förtjänar också att nämnas i sammanhanget. I direkt anslutning till fastigheten finns både Henriksdals station för Saltsjöbanan och hållplats för samtliga busslinjer mellan innerstaden och Nacka/Värmdö med mycket täta avgångar. Ett stenkast från fastigheten ligger Saltsjöqvarns brygga dit man bekvämt åker till och från bl.a. Nybroplan och Lidingö med Sjövägen, SLs satsning på kollektivtrafik med båt.

Vägbeskrivning:

Från Värmdövägen, mellan Danviksklippan och Henriksdal, tar man av in på Kvarnholmsvägen där DanvikCenter ligger väl synligt cirka 50 meter in. Fastigheten ligger precis invid korsningen Kvarnholmsvägen/Hästholmsvägen. Såväl Saltsjöbanan som Nacka/Värmdöbussarna från Slussen har hållplats Henriksdal, precis intill fastigheten.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Anna Johansson

Uthyrare

Anna Johansson

anna.johansson@nordicpm.se

073- VISA NR 073-2534612

Marknadsförs av Nordic PM AB
Hästholmsvägen 28
13130 Nacka
nordicpm.se
Hästholmsvägen 30, Markplan

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Fler annonser från denna annonsör