Sankt Eriksgatan 113

Hagastaden , Stockholm
Spara Dela
Spara Dela
Yta

576 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

Ljus och rymlig lokal som anpassas och renoveras vid tillträde.

Strategiskt läge med närhet till kommunikationer, service och restauranger såväl som natur och vatten vid Hagaparken. Lokalen på Sankt Eriksgatan är ljus och rymlig, här har man en fin utsikt i höjd med takåsarna och tillgång till en gemensam takterrass. Lokalen som idag är rumsindelad och anpassad för utbildningsverksamhet kommer renoveras och utformas i samråd med tillträdande hyresgäst för att på bästa sätt kunna stötta verksamheten på bästa sätt.

Ytor

  • Total yta:

    576 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Härden 14, Sarahuset (Hus 810)

Våningsplan:

4

Planlösning:

Planlösning anpassas i samråd med tillträdande hyresgäst, i dag är lokalen rumsindelad för att passa utbildningsverksamhet.

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Hagastaden växer fort och är nu knutpunkten mellan Stockholm och Solna. Här har du nära till goda kommunikationer såväl som stora grönområden och vatten i Hagaparken och ett stort serviceutbud och restauranger. Här möter industriell charm det toppmoderna och stadsdelen kommer fortsätta utvecklas de närmsta åren med boende, handel, kultur, parker och egen tunnelbanestation.

Närservice:

Området har gott om restauranger, caféer, gym, livsmedelsbutiker. Avkoppling och närhet till natur finns i Hagaparken intill.

Kommunikationer

Nya pendelstationen vid Odenplan ligger på 5 min promenadavstånd. Tunnelbanans gröna linje vid S:t Eriksplan ligger ca 8 min från kontoret. Tunnelbanans blå linje bygger ut och Hagastaden får egen station 2026.
Sankt Eriksgatan 113