Lyckankvarteren
| NORRKÖPING

Favorit Dela

Hantverkaregatan

Kontorslokal mitt i city, nära till såväl stans restauranger för lunchmöten som parkeringsmöjligheter för kunder och medarbetare.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  116 m²

 • Hyra:
Nu är vår hörnlokal om 116 kvm ledig till dig som söker kontor mitt i Norrköpings absoluta citykärna, med ett läge som ger er verksamhet stor synlighet mot såväl Hantverkaregatan som Kristinagatan. En fin lokal med både öppen planlösning och en del med två kontorsrum där ni lätt kan skapa möjlighet för trivsel och produktivitet i er verksamhet.
 • Total yta

  116 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Lyckan 14

Byggår:

2011


Omgivning

Omgivning/natur:

På Hantverkaregatan sitter du och dina medarbetare mitt i citykärnan med närhet till allt, och i en tillgänglig fastighet för dina kunder och besökare.

Närservice:

Med Lyckan-kvarteren, Spiralen och Linden Köpcentrum har du Norrköpings bästa utbud precis utanför dörren.

Kommunikationer:

Parkeringsanläggningar, buss- och spårvagnshållplatser samt gångavstånd till tågstation ger dig goda kommunikationsmöjligheter.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Caroline Nilsson

Uthyrare - Kontor

Caroline Nilsson

caroline.nilsson@lundbergs.se

0709 VISA NR 0709-21 66 70

0709 VISA NR 0709-21 66 70

Marknadsförs av Lundbergs Fastigheter
Olai Kyrkogata 40
60185 NORRKÖPING
lundbergs.se
Hantverkaregatan

Om Lundbergs Fastigheter

Fastighets AB L E Lundberg grundades 1944 och har utvecklats till en av Sveriges största privata fastighetsägare. I bolaget arbetar drygt 150 medarbetare som ger cirka 1 500 kommersiella kunder möjlighet att utvecklas hos oss, och som gör sitt yttersta för att erbjuda fler än 10 000 bostadshyresgäster en trygg och trivsam bostad. Fastighetsbeståndet har till stor del byggts i egen regi och utgörs av bostäder samt lokaler för kontor och handel. Fastighets AB L E Lundberg är ett helägt dotterbolag till det börsnoterade L E Lundbergföretagen AB.

Fler annonser från denna annonsör