Rollsbo
| Kungälv

Favorit Dela

Signalgatan 2

Här finns möjlighet att hyra lagerlokal med bra läge i Rollsbo!

 • Kategori:

  Industri/Verkstad, Lager/Logistik

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  1 200 m²

 • Hyra:
Vi kan nu erbjuda möjligheten att hyra lagerlokal med bra läge i Rollsbo om totalt ca 1 200 kvm! Representativ fastigheten med står asfalterad yta framför, som antingen går att använda för parkering eller för uppställning. Det är även möjligt att sätta upp stängsel samt grind runt tomten, om man vill öka säkerheten ytterligare. Fastigheten är fördelad med ca 950 kvm lager samt ca 250 kvm kontor. Lagret är ljus och har bra ytskikt. På fastigheten är det ett sadeltak, vilket gör att takhöjden är sluttande mot långsidan av huset. I ytterkant på denna del är takhöjden ca 3 meter och i mitten av lokalen är takhöjden ca 7,5 meter. I lagerytan finns även ett mindre entresol för ytterligare förvaring. I ena kortsidan av fastigheten ligger kontorsytan i två våningsplan. I markplan finns den välkomnande entrén samt ett antal kontorsrum. Här finns även omklädningsrum med dusch, i anslutning till lagerytan. Via trappan i entrén kommer man upp till övervåningen som har en mer blandad planlösning, med ett par mindre kontorsrum samt en stor öppen ytan som antingen kan nyttjas som personalyta med lounge, fikabord eller som öppet kontorslandskap. Här finns även lunchrummet med tillhörande pentry. Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!.
 • Total yta

  1200 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Här i Rollsbo Industriområde finns närhet till det mesta, både inom handel och verksamheter som gym, restauranger osv. Med endast 5 min bilväg till Kungälv ökar utbudet av resturanger och shopping ytterligare. I Kungälv finns Kongahälla center med ett enormt utbud av butiker av alla olika slag samt ett 10-tal restauranger och caféer.

Kommunikationer:

Närhet till E6 möjliggör snabb och smidig koppling till Kungälv, men även endast 15 min till Göteborg. Buss finns i området, som tar dig till bl.a Kungälvs Resecentrum.


Övrig information

Övrigt:

Relier är en av Sveriges största förmedlare av kommersiella lokaler, vi förmedlar årligen ca 100 000 kvm lokalyta. Vi har uppdrag av fastighetsägare och andra företag som önskar hyra ut sina lediga lokaler. Relier kan erbjuda Er hela vårt kontaktnät och kostnadsfritt presentera er intressanta lokaler. En kontakt med oss ger 1 000 lokalalternativ i Sverige, kontakta oss redan idag så tar vi ett förutsättningslöst möte. Besök gärna vår hemsida, www.relier.se, för fler alternativ och mer information.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Carl Backman

Uthyrare

Carl Backman

Carl.backman@relier.se

0708 VISA NR 0708-70 21 77

Marknadsförs av Relier - Real Estate Advisor
Fiskhamnsgatan 10
41458 Göteborg
relier.se
Signalgatan 2

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Fler annonser från denna annonsör