Regeringsgatan 61

City , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

40 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Butik

Pop up-butik i bästa läge i city med utmärkta skyltmöjligheter och högt antal förbipasserande. Perfekta platsen att marknadsföra ert varumärke!

Pop up-butiker är framtidens retail, här kan du lansera nya produkter, möta dina kunder offline eller förstärka en kampanj. Denna välkomnade hörnlokal i korsningen Regeringsgatan och Jakobsbergsgatan har stora skyltfönster och högt till tak. Lokalen är helt förberedd för omgående inflytt och inredd med kassadisk och ledskärmar. Lokalen kan hyras alltifrån en dag till några månader. Hyran är från 3 000 kr/dag och beror på längd på förhyrningen. I varje förhyrning ingår datainsamling via våra in-store sensorer så du kan mäta hur framgångsrik din pop up är. Du får information om förbipasserande, antal besökare och tiden de spenderar i butiken. xNomad erbjuder kompletta tilläggstjänster via samarbetspartners för att göra pop upen så smidig och framgångsrik som möjligt: • Hyra av butikspersonal • Design och inredning • Kassasystem • Städning

Övrig information

Övrigt:

Passar inte just den här lokalen dig? Vi har ett stort antal lokaler på vår hemsida, www.xnomad.co, för kortare uthyrning och pop ups. Hör gärna av dig till oss om du har några specifika önskemål, emelie@xnomad.co.

Ytor

  • Total yta:

    40 m2

Ekonomi

Kontraktlängd:

Korttidskontrakt

Tillträde:

Omgående.

I hyran ingår:

Värme, skatt, el

Regeringsgatan 61