Linnégatan 87 F

Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

373 m²

Hyra

Tillträde

Enligt ök

Beskrivning

  • Kontor

Möjlighet att hyra nyrenoverad lokal i andrahand med flexibla villkor!

Högst upp i huset med entré från Linnégatan 87F hittar du denna trevliga lokal. En hörnlokal med gott om ljusinsläpp både från Linnégatan samt mot Garnisonen. Möjlig till en tydlig extern del med två mötesrum samt två toaletter intill entrén. I arbetsytan finns 6 st arbetsrum/samtalsrum avskärmade med glasväggar för maximalt ljusinsläpp. Övrig arbetsyta är öppen plus ett trevligt pentry med möjlig pausyta intill. -Andrahandsuthyrning med flexibel hyrestid! -Nyrenoverad lokal. -Möjlighet till tydlig extern del. -All möjlig service i direkt närhet!

Ytor

  • Total yta:

    373 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt ök

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Linnégatan 87 F

Våningsplan:

6

Dokument

Teknisk information

Ventilation:

Mekanisk från- och tilluft med kyla.

Omgivning

Närservice:

All möjligt typ av service finns i området Garnisonen! Garage med infart från Banérgatan 30 där du har gott om parkeringsmöjligheter, laddplats samt cykelparkering med omklädningsrum. Det finns gott om restauranger och butiker i närheten. Restaurang K-märkt som erbjuder lunch dagligen och kan ordna med lokal och mat till större sällskap med. Gym finns i fastigheten som drivs av Nordic Wellness. Ytterligare service i området, - Pitstop Biltvätt & Meca Verkstad - Banérgatan 30 -Coop Nära - Karlavägen 102 -Posten - Karlavägen 102 -Systembolaget - Karlavägen 100A -Lloyds Apotek - Karlavägen 100A Restauranger, Combo - Karlavägen 106 Panini - Karlavägen 100 K-märkt - Karlavägen 100 DC Catering - Karlavägen 100 Café Marrakech - Karlavägen 100 FAVO - Karlavägen 110

Kommunikationer

T-bana: Röd linje från Karlaplan Bussar: Buss nr 4 från Karlavägen 100
Linnégatan 87 F

Om New Property AB

New Property är en ledande fastighetsrådgivare med ett heltäckande erbjudande från uthyrning till transaktion. Vi är den största uthyraren i Stockholm och möjliggör fastighetstransaktioner över hela Sverige. Vi har ett nytt sätt att se på fastighetsrådgivning som bygger på de förtroendefulla relationerna vi skapar, bekräftat i det stora antalet återkommande kunder. För oss står alltid kunden i centrum. Vi är länken mellan fastighetsägare och hyresgäster - säljare och köpare. Vi är experter på uthyrning, fastighets- och investeringsrådgivning. Vårt dedikerade team har gedigen erfarenhet, marknadsinsikt och engagemang av att skapa bestående värden för våra kunder. New Property grundades 2005, och har vuxit genom organisk tillväxt till att idag vara ett partnerägt bolag med ett team av 30 erfarna fastighetsrådgivare.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB